Ліквід CC Moore Liquid Liver Compound 500 ml

CC MOORE

92486

Новий товар

  • Об'єм: 500 мл

More details

Товара немає в наявності

441 грн

588 грн

-25%

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Ліквід CC Moore Liquid Liver Compound 500 ml

Liquid Liver Compound  - це багата, насичена, м'яка суміш печінки - зовсім особливий аттрактант для риби, який став фаворитом для багатьох виробників приманки по всій Європі. подібний до густого соусу, Liquid Liver Extract - це абсолютно сенсаційний продукт. Цей ліквід універсальний, підходить для використання з пелетсом, зерновими та горіхами, спід/стік/метод-міксами, основами для бойлів, для дипування, не розчиняє ПВА.

На думку компанії CCMoore цей продукт може бути чудовою альтернативою Minamino .

Характеристики:

  • Об'єм: 500 мл.
  • Пропорція, що рекомендується: 20-30 мл / 1 кг.

Рекомендації:

Для створення неймовірно успішного спод-міксу, спробуйте додати 200 г Frozen Water Snails в 1 кг Active Feast Stick Mix, 2,5 кг Fish Frenzy XP Spod Mix та 30-50 мл Liquid Liver Compound . У воді Ви отримаєте хмару доведених атракторів та стимуляторів апетиту, які будуть залучати рибу та тримати їх у цій галузі. На практиці рибалки досягають фантастичних результатів навіть у дуже несприятливих умовах.

CCMoore & Co Ltd – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.