Смак: АНАНАС Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: ПОЛУНИЦЯ Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: КАЛЬМАР Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: СЛИВА Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: СОЛОДКА КУКУРУДЗ Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: КИСЛА ГРУША Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: КРЕВЕТКА СПЕЦІЇ Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: КРІЛЬ Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: Кальмар журавлина Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: ПЕЧІНКА • ПЕРЕЦЬ • ПОЛУНИЦЯ Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
Смак: КРАБ БІЛАЧАН СЛИВА Об'єм: 50 мл НЕ розчиняє ПВА матеріали
SKUNS (суміш спецій та пряностей). SKUNS цє особливий діп в лінійці компанії Orient, Він не залишіть карпа байдужим завдяки неперевершеному складу та ексклюзивної ароматиці.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.
Ідеальний спосіб підвищити привабливість бойлів, зерна або іншої наживки, яку ви використовуєте. Просто занурте насадку в діп на деякий час і це підвищить його привабливість і зробить смак більш тривалим та насиченим.