REAL FISH - інноваційні рибальські підгодовування, розроблені командою професійних рибалок-спортсменів за найновішими технологіями світової рибальської індустрії. Компоненти суміші пройшли спеціальну обробку з додаванням речовин, що стимулюють апетит без винятку у всіх видів мирної, прісноводної риби. Підгодовування адаптоване під різні умови лову для досягнення максимального результату вашої риболовлі.
Основна перевага рибальських підгодовування REAL FISH полягає в тому, що вони виробляються з високоякісної сировини, так як наша компанія є виробником панірувального сухаря і бісквітів за європейською технологією. Це гарантує стабільну і постійно високу якість рибальських підгодовування REAL FISH. Завдяки контролю на всіх етапах виробництва наша продукція не поступається за якістю кращим європейським виробникам рибальських підгодовування.
Лінійка: Карась Смак: Халва Вага: 1 кг
Лінійка: Карась Смак: Чебрець-Часник Вага: 1 кг
Лінійка: Карась Смак: Часник Вага: 1 кг
Линейка: Карп Вкус: горох Вес: 1 кг
Лінійка: Короп Смак: Кальмар-Восьминіг Вага: 1 кг
Лінійка: Короп Смак: Кислая груша Вага: 1 кг
Лінійка: Короп Смак: Полуниця Вага: 1 кг
Лінійка: Короп Смак: Слива Вага: 1 кг
Лінійка: ЛЯЩ Смак: Кориця-Ваніль Вага: 1 кг
Призначення: Лящ Смак: Шоколад Вага: 1 кг
Лінійка: ЛІН - КАРАСЬ Смак: Червоний черв'як Вага: 1 кг
Лінійка: Плотва Смак: Мотиль Вага: 1 кг
Лінійка: Плотва Смак: Коріандр-арахіс Вага: 1 кг
Лінійка: Плотва Смак: Мигдаль-Ваніль Вага: 1 кг
Лінійка: Універсал Смак: Ваніль-Карамель Вага: 1 кг
Лінгейка: Універсал Смак: Спеції Вага: 1 кг
Лінійка: Фідер Смак: Бісквіт-Ваніль Вага: 1 кг
Призначення: універсальна Смак: кукурудза - карамель
Вигляд: метод-фідер Смак: Halibut (палтус) Вага: 0,8 кг
Вигляд: метод-фідер Смак: Krill (криль) Вага: 0,8 кг
Вид: метод-фидер Вкус: Squid cranberry (кальмар-журавлина) Вес: 0,8 кг
Лінійка: Амур-Товстолоб Смак: Кріп Вага: 0,9 кг
Вигляд: метод-фідер Смак: Fruit Mix (фруктовий мікс) Вага: 0,8 кг
Лінійка: Амур-Товстолоб Смак: ОЧЕРЕТ Вага: 0,9 кг
Смак: Tiger Nut (тигровий горіх) Вага: 1 кг
Додаткові посилання