Ліквід меляса бурякова для риболовлі (molasses), 500 ml

WORLD4CARP

w583

Новий товар

  • Об'єм 500 мл
  • Не розчиняє ПВА матеріали

More details

В НАЯВНОСТІ

75 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Ліквід меляса бурякова для риболовлі (molasses), 500 ml

Меляса (Патока бурякова) - це рідина, одержувана в процесі цукробурякового виробництва. По суті, вона є побічним продуктом, але її активно застосовують при виробництві дріжджів для випікання хліба, при випуску харчових кислот як кормової добавки для худоби. Непрозора, колір темно-бурий, солодка, із трохи гірким присмаком, у воді розчиняється повністю. Крім того, меляса важча за воду, що є однією з головних її механічних властивостей у підгодовуванні.

Меляса активно застосовується в підгодівельних сумішах через три важливі її властивості:

  1. Зміна механіки підгодівельної суміші, замішаної на мелясі, щодо другої;
  2. Яскраво виражений проносний ефект, який меляса чинить на травлення риби, не дозволяючи їй насичуватися;
  3. Наявність у мелясі бетаїну, що є стимулятором травлення у риби.

  • Об'єм 500 мл
  • Не розчиняє ПВА матеріали



Меляса для риболовлі вперше почала використовуватись у країнах Європи. Тут вона має приблизно 30-річну історію. Поступово вона стала найкращою приманкою при лові риби. Сама ж галузь виграла від використання меляси виключно через її склад та кількість цінних речовин. З її допомогою можна впливати на поведінку риб в їхньому середовищі.

Основна частина меляси створена з вуглеводів та амідів. Ці компоненти дозволяють отримувати велику кількість енергії з будь-якого продукту, при використанні їх для будь-якої істоти на планеті. Дослідження вчених доводять, що без необхідного вмісту вищезгаданих речовин, в організмі перестають спрацьовувати такі важливі процеси, як обмін енергії та метаболізм. Десять відсотків меляси складається із золи. А цей елемент використовується як проносне для риб та інших живих організмів.

У будь-якому разі патока вважається одним із найкращих енергетиків у світі. Після того, як його буде використано на риболовлі, риба отримує приплив сили, а також з'являється великий апетит.