Бойли поп ап CC Moore Northern Special NS1 Pop Ups Pink

CC MOORE

Новий товар

  • Northern Special NS1 Pop Ups Pink
  • Діаметр: 12/14 мм | MIX 13-14 мм
  • Кількість бойлів у кожній баночці: 12 мм – 45 шт, 14 мм – 35 шт
  • Кількість бойлів MIX: 35 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 12,0 мм

437 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли CC Moore Northern Special NS1 Pop Ups Pink

Northern Special NS1 – комбінація ретельно відібраної суміші ароматів та атрактантів, з яскравим кольором, через їх безпрецедентний успіх набули практично міфічного статусу. У виробництві цих насадочних бойлів були об'єднані ключові смаки та комбінації атрактантів, забезпечені високим рівнем яскравих барвників, які поширюють потужні харчові сигнали протягом тривалого часу. При тестуванні ця комбінація довела миттєвий ефект, який стимулював рибу годуватись навіть за найнесприятливіших умов. Кожна банка містить пакетик із рідким підсилювачем смаку, яким можна задипувати поп-апи.

Ці лимонно-фруктові поп-апи показують хороші результати, коли використовуються у складі "сніговика" або як індивідуальна насадка.

Щоб збільшити результативність цих бойлів, змочіть їх відповідним ліквідом (NORTHERN SPECIALS NS1 BOOSTER LIQUID) і дайте висохнути, повторюючи цей процес стільки разів, скільки Вам необхідно.

 

Характеристики:

  1. Northern Specials Pop Ups NS1 Pink - бойли рожевого кольору, що мають яскравий фруктово-цитрусовий смак, який надзвичайно ефективний як при комбінуванні з тонущим бойлом, так і при використанні його самостійно, при лові коропа.
  2. Колір рожевий.
  3. Діаметр: 12/14 мм | MIX 13-14 мм
  4. Кількість бойлів у кожній баночці: 12 мм – 45 шт, 14 мм – 35 шт
  5. Кількість бойлів MIX: 35 шт 

Рекомендації:

Для підвищення рівня аттрактивності цих поп-апів надалі, виробник рекомендує покрити їх невеликою кількістю відповідного Northern Specials Pop Ups NS1 Booster Liquid і дозволити йому вбратися. Повторивши цей процес кілька разів, ви отримаєте приманку плаву воістину неперевершеної атрактивності.

CCMoore & Co Ltd – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.

Videos(1)