Бойли поп ап CC Moore Northern Special NS1 Pop Ups Red

CC MOORE

Новий товар

комбінація ретельно відібраної суміші ароматів та атрактантів, з яскравим кольором, через їх безпрецедентний успіх набули практично міфічного статусу. У виробництві цих насадочних бойлів були об'єднані ключові смаки та комбінації атрактантів, забезпечені високим рівнем яскравих барвників, які поширюють потужні харчові сигнали протягом тривалого часу.

More details

В НАЛИЧИИ

  • 12,0 мм

437 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли CC Moore Northern Special NS1 Pop Ups Red

Northern Special NS1 – комбінація ретельно відібраної суміші ароматів та атрактантів, з яскравим кольором, через їх безпрецедентний успіх набули практично міфічного статусу. У виробництві цих насадочних бойлів були об'єднані ключові смаки та комбінації атрактантів, забезпечені високим рівнем яскравих барвників, які поширюють потужні харчові сигнали протягом тривалого часу. При тестуванні ця комбінація довела миттєвий ефект, який стимулював рибу годуватись навіть за найнесприятливіших умов. Кожна банка містить пакетик із рідким підсилювачем смаку, яким можна задипувати поп-апи.

CC Moore NS1 Orange Pop Ups . За кілька років ми розробили невелику серію неймовірно привабливих плаваючих насадок. Комбінуючи суміш потужних ароматів та атракторів з високим рівнем яскравого барвника приманки, ми створили Northern Specials , які завдяки своєму безпрецедентному рівню успіху набули майже міфічного статусу.

 

Характеристики:

  1. Northern Specials Pop Ups NS1 RED - бойли червоного кольору, що мають яскравий фруктово-цитрусовий смак, який надзвичайно ефективний як при комбінуванні з тонущим бойлом, так і при використанні його самостійно, при лові коропа.
  2. Колір червоний.
  3. Діаметр: 12 мм
  4. Кількість бойлів у кожній баночці: 12 мм – 55 шт

 

Рекомендації:

Щоб по-справжньому збільшити ефективність ваших Northern Specials, нанесіть на їх поверхню рідину з пакетика, дайте бойлу висохнути і повторіть це стільки разів, скільки необхідно. Це дає їм величезне збільшення привабливості, роблячи їх дуже привабливими для коропа.

Важливе зауваження щодо плавучості: Поглинання NS1 у рідині, надмірне або багаторазове додавання до них рідин зменшить їх плавучість. Ми настійно рекомендуємо, щоб приманки мали легке покриття та були повністю висушені перед використанням. Важливо повністю висушити їх перед використанням, якщо потрібний вихідний рівень плавучості.

CCMoore & Co Ltd  – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

КолірЧервоний
ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці55 шт
ТИПБойли
ДІАМЕТР12 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіПлаваючі
СМАКNorthern Special NS1
КРАЇНА ВИРОБНИКВеликобританія
СТАННове
ВИРОБНИКCC Moore