Бойли насадочні CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbaits

CC MOORE

Новий товар

Бойли насадочні CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbaits  були зроблені ще твердішими, щоб витримати небажану увагу з боку раків та набридливої ​​риби. Для використання цих насадок з волосяним оснащенням, отвори в них ми рекомендуємо свердлити, а не проколювати голкою.

  • Діаметр: 15/18 мм
  • Кількість бойлів у кожній баночці: 15 мм – 50 шт, 18 мм – 35 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15.0 мм

437 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадочні CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbaits

Pacific Tuna Hard Hookbaits - насадкові бойли, надзвичайно тверді, щоб витримати небажану увагу з боку раків і набридливої ​​риби, але при цьому довгий час "працюють" у воді. Мають сильний, багатий і стійкий натуральний смак, яскравий, характерний високоатрактивний пряний аромат, консистенцію, що сприяє швидкому вивільненню атрактантів.

  • Діаметр бойлів: 15/18 мм
  • Тип бойлів: Насадочні
  • Кількість бойлів у кожній баночці: 15 мм – 50 шт, 18 мм – 35 шт.

Неймовірні результати, досягнуті рибалками з Британії та Європи, доводять, що проект під назвою «Pacific Tuna» – новинка 2016 року, що доводиться до досконалості протягом 3 років, є універсальним харчуванням, яке приносить стабільний успіх під час полювання за великою рибою. Незалежно від того, ловите Ви на водоймищі вперше або часто буваєте на тривалих сесіях, намагаєтеся зловити рибу на озері з сильним пресингом або там, де риби дуже мало, Pacific Tuna гарантовано надасть Вам успіх.

Бойли насадочні CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbaits










Продукти Pacific Tuna – темно-червоного кольору, що містять розчинні рибний, молочний та рослинні білки з сильнодіючими натуральними стимуляторами апетиту. Насадки є надзвичайно ефективними цілий рік.

 

Бойли багаті на поживні речовини та амінокислоти, отримані з білків високої якості, містять Haiths Robin Red®, м'ясо тунця, екстракти молюсків та овочів.

Бойли Hard Hookbaits містять ті ж інгредієнти, що й Pacific Tuna Boilies, тому добре працюють разом.

 

Рекомендації:

  1. Продукт слід зберігати в прохолодному, добре провітрюваному місці, далеко від прямих сонячних променів. Насадка, що відволожилася, може зіпсуватися.
  2. Покриття або замочування насадкових бойлів Pacific Tuna Hard Hookbaits за допомогою дипу Pacific Tuna Bait Dip підвищить їхню привабливість.

 

CC Moore & Co Ltd – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуВеликобританія
Країна-виробник товаруВеликобританія
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР15, 18 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАКPacific Tuna