Гачок Gardner COVERT DARK MUGGA HOOKS BARBED *NEW*

GARDNER

Новий товар

  • Упаковка: 10 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

  • № 4
  • № 6
  • № 8

240 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Гачок Gardner COVERT DARK MUGGA HOOKS BARBED *NEW*



Всі моделі гачків в основному залишаються незмінними, вони будуть такою ж класичною формою як і всі моделі, що вироблялися раніше: Talon Tip, Incizor, Mugga і Chod з такою ж товщиною дроту; Але в цій серії, ми застосували ряд покращень, щоб гачки серії Dark відповідали всім сучасним вимогам рибалок.

Що саме ми зробили, щоб поліпшити гачки?



По-перше, замінили металізоване покриття COVERT на чорне матове, яке гарантує відмінне маскування гачка і те, що жало гачка не піддається додатковій обробці і залишається дуже гострим. Покриття DARK наноситься однорідним шаром, гальванічним способом у процесі чистової обробки - це означає, що жало гачка залишається таким самим гострим, як до моменту нанесення покриття.


Другим важливим поліпшенням є те, що ми змінили довжину і форму жала гачка, таким чином жало стало ще довшим, тоншим і гострішим ніж раніше. Нове конічне жало є головним удосконаленням, забезпечуючи швидше і легше проколювання.


Також покращено мікро борідка на всіх нових гачках серії COVERT DARK. Це дає дві основні переваги. По-перше, на багатьох комерційних водоймах, рибалок примушують використовувати гачки з невеликими борідками (або взагалі без борідок), так вони завдають меншої шкоди роту риби, а по-друге, мікро-борідки не зменшують міцності гачка, тому що робиться менше засічка на дроті гачка, щоб сформувати борідку.

  • Упаковка: 10 шт
  • Артикул: DMH4- Size 4