Гачок Gardner RIGGA CVR HOOKS BARBED

2 Review(s)
GARDNER

Новий товар

  • Упаковка: 10 шт
  • Розмір: 8/6/4

More details

В НАЯВНОСТІ

  • № 4
  • № 6
  • № 8

282 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Гачок Gardner RIGGA CVR HOOKS BARBED

Новинка 2018 року на світовому ринку коропових снастей та обладнання вже з початку року на ринку України. Торгова марка Gardner не перестає радувати нас випускаючи щороку нові товари, які допомагають нам успішно ловити коропів у різних водоймах. Короповий гачок Curved Rigga Hooks (CVR) є кінцевою еволюцією принципу вигнутої форми гачка. Унікальна форма гарантує, що гачок агресивно засікається в момент захоплення приманки і ця форма гарантує, що засічка гака приголомшлива.


Модель з довгим вигнутим цівкою ще кілька років тому викликала бурхливі обговорення серед короп'ятників, які досі тривають. Вушко, жало і цівка на абсолютно кожній моделі гачків були розроблені за унікальною специфікацією, тому вони функціонують саме так, як це потрібно сучасному короп'ятнику.


На думку досвідчених рибалок-консультантів, це найміцніші та найгостріші гачки, які Ви тільки зможете знайти на сучасному ринку. Довжина цівки, форма вигину і кінцеве положення вістря діють як важіль і бездоганно контролює переміщення гачка всередині рота риби. а також з погляду жорсткості дроту, оскільки вигнуті гачки можуть створювати проблеми у переміщенні гачка всередині рота риби.

Проаналізувавши це та зробивши висновки після неодноразових тестів торгова марка Gardner врахувала це та випустила гачки Curved Rigga Hooks (CVR) які мають міцний дріт та унікальну форму яка фіксують гачок на місці та утримує його там. Отримана в результаті тривалих тестів модель CVR успішно зарекомендувала себе, оскільки конструкція CVR пропонує оригінальні механічні переваги з точки зору початкового проколювання та підтримки максимально можливого зчеплення з гачком. Немає іншого варіанту, подібного до CVR, який є кінцевим виразом вигнутої механіки гачків цієї форми.

  1. Надтонка, довга конічна, хімічно витравлене пряме заточення.
  2. У гачка CVR Rigga Hooks є вигнута цівка середньої довжини, широкий зазор і зворотний вигин.
  3. Кут 20° у зворотному напрямку забезпечує оптимальну роботу гачка агресивну засічку та контролює переміщення гачка всередині рота риби
  4. Тьмяне покриття PTFE знижує корозію, сприяє відмінному проникненню та мінімізує відблиски.
  5. Виготовлений в Японії з найтоншим надміцним подвійним загартуванням, кованого, високовуглецевого сталевого дроту.
  6. Гачки Rigga 'CVR' доступні або з мікроборіддям або без.



  • Упаковка: 10 шт
  • Розмір: 8/6/4