Коорпові гачки Hayabusa K-1 NRB тефлонове покриття

HAYABUSA

Новий товар

  • Размер: 4 / 6 / 8 / 10
  • В упаковке 10 шт.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • № 4
  • № 6

142 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Коорпові гачки Hayabusa K-1 NRB тефлонове покриття

  • Размер: 4 / 6 / 8
  • В упаковке 10 шт


Карповые крючки Hayabusa K-1 черный никель

Японські гачки для риболовлі Hayabusa (Хайабуса) К-1 розроблені з високовуглецевої сталі High Carbon за унікальною інноваційною технологією. Ця технологія, названа Central Column System збільшує межу міцності та високий опір корозії. Гострота гачка досягається спеціальним хімічним процесом обробки (Aero Point), який робить заточування жала досконалим і формує концентричне вістря. Таким чином, вістря гачка Hayabusa стає надгострим і надміцним

Особливості:

Гачки з об'ємним піддевом і вуглецевим дротом вище стандартних показників перерізу - таке поєднання покликане максимально розвинути ефективність підсікання, особливо великої риби. Гачки Hayabusa K-1 Carbon - правильний вибір для місць з великою кількістю корчів і каменів, так як округла форма і витончено загнуте всередину жало даної моделі мінімізують контакт з абразивом і відповідно - знос заточування гачка.

Чорне нікельоване покриття, застосоване розробниками в даній моделі, служить додатковою захисною оболонкою гачка і дозволяє вести лов самої обережної риби за високої прозорості води на водоймі. Японські стандарти обробки жала гачка та його грамотна, геометрично розрахована форма — дозволяють виконати ефективне підсікання за рахунок глибокого проникнення та фіксації в м'яких тканинах ротової порожнини риби, що клюнула. Вибір розміру гачків та їх форма в лінійці K-1 Carbon від Hayabusa дозволяють застосовувати їх на більшості сучасних оснасток при лові коропа, включаючи полювання на найбільших особин.