Коропові гачки Hayabusa L-1 NRB тефлонове покриття

HAYABUSA

Новий товар

  • Розмір: 4/6/8/10
  • В упаковці 10 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

  • № 4
  • № 6
  • № 8
  • № 10

147 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Коропові гачки Hayabusa L-1 NRB тефлонове покриття

  • Розмір: 4/6/8/10
  • В упаковці 10 шт



Гачки Hayabusa L-1 Black Nickel - це професійні гачки для лову коропа за недорогою ціною. Розроблені та виготовлені японськими співробітниками фірми Хаябуса, дані гачки втілюють всі сучасні стандарти, що пред'являються до сучасного коропового лову. Особлива форма вигину цівка гачка, жорстка борідка та концентроване жало при підсіканні надійно фіксують гачок у ротових тканинах риби. Дріт, що застосовується, розрахований на несення силових навантажень - навіть найменший розмір гачків Хаябуса Л-1 встоїть під опором трофейного коропа.

Переваги гачків Hayabusa L-1 Black Nickel

Спеціальне покриття поверхні гачка зводить нанівець прояв корозії, а також унеможливлює паразитні відблиски аксесуара при високому ступені освітлення. Дана серія коропових гачків оптимізована під різні групи насадок і типи оснасток - висока практичність за доступної вартості роблять гачки Хаябуса одними з найкращих у своєму класі. Придбати Hayabusa L-1 Black Nickel за найвигіднішою ціною можна після авторизації в магазині World4Carp.

Карповые крючки Hayabusa L-1 NRB тефлоновое покрытие

Компанія Hayabusa (Хайабуса) представляє Вам гачки, які розроблені з високовуглецевої сталі «High Carbon» за унікальною інноваційною технологією. Ця технологія, названа Central Column System збільшує межу міцності та високий опір корозії. Гострота гачка досягається спеціальним хімічним процесом обробки (Aero Point), який робить заточування жала досконалим і формує концентричне вістря. Таким чином, вістря гачка Hayabusa стає надгострим і надміцним.


Витончений вуглецевий дріт, комплексне хімічне заточування жала, універсальна форма - ключові переваги серії гачків Hayabusa P-1, до яких також можна віднести дуже лояльне співвідношення ціни та якості. Завдяки багатоетапній обробці гачка його вихідні властивості зберігаються протягом тривалого часу лову, а легкість виробів зводить до мінімуму настороженість риби при клюванні. Модель має широке застосування у плані взаємодії з різними насадками, матове покриття гачків мінімізує відблиски при яскравому освітленні.