Монтаж Ковзаючий Посилений, 2шт. 55 см.

WORLD4CARP

w477

Новий товар

  • Материал Climax Lead Core Super Supple 35 Lb
  • Цвет: Оливковый
  • В упаковке 2 монтажа длиной 55 см.

More details

В НАЯВНОСТІ

87 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Монтаж Ковзаючий Посилений, 2шт. 55 см.

Цей монтаж дозволяє побачити обережні клювання. Застосовується навесні або при лові обережної риби. Має гарну аеродинаміку.

  • Матеріал Climax Lead Core Super Supple 35 Lb
  • В упаковці 2 монтажу завдовжки 55 см.
  • Колір: Оливковий



Короповий монтаж Ковзаючий
впевнено займає одну з лідируючих позицій у короповому лові. Завдяки своїй чутливості все більше і більше рибалок мають його у своєму арсеналі. Цей монтаж дозволяє побачити обережні клювання. Застосовується навесні або при лові обережної риби. Має гарну аеродинаміку.


У той же час виробництво коропових вудлищ не стоїть на місці і з кожним роком при їх виробництві застосовують найсучасніші матеріали. Це дозволяє використовувати більш важкі вантажі як для лову на течії, так і для більш далеких закидів. Гумова ковзна кліпса не зовсім справляється із завданням при використанні важких коропових вантажів.




Виникла необхідність у виробництві ковзної кліпси із пластику. Для впевненості рибалки вся коропова снасть повинна бути надійна, тому в пластмасовій кліпсі є фіксатор вертлюга.



Також було виготовлено пластмасове кільце з більш товстими стінками в порівнянні із звичайним ковзним монтажем.



Короповий вантаж кріпиться на надійну металеву застібку


Так з'явився сучасніший короповий монтаж Ковзаючий Посилений.



У той же час застосування важких вантажів спричиняє підвищену кількість сходів риби при виведенні. Адже коли короп чи амур бореться з рибалкою, риба дуже активно крутить головою у різні боки. У цей момент важке грузило дедалі більше розбиває (збільшує) отвір у губі, що призводить до звільнення риби від гачка.