Стік мікс пелетс CC Moore Mini Ultramix 1 кг

CC MOORE

90091

Новий товар

Міні-пеллетс Ultramix - містить м'ясо креветки, рибне борошно, рибний протеїн і риб'ячий жир, став одним з найуспішніших пелетсів у нашій лінійці. Цей пеллетс відмінно підійде для рясного підгодовування і сталкінгового лову.

More details

В НАЛИЧИИ

459 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Стік мікс пелетс CC Moore Mini Ultramix 1 кг

  • Мікс для використання в ПВА-мішках та ПВА-стиках 
  • Розмір: 2, 3, 4 мм



Стік Мікс CC Moore Mini Ultra Mix

Цей неймовірно уловистий мікс складається із шести високоякісних привабливих для риби пелетсів , які пройшли тестування багатьма рибалками протягом останніх кількох років. Кожен використаний пелетс має вміст білка більше 45% , розмір пелетсів коливається від 2мм до 4 мм . Цей пелетс був розроблений для вирощування риб. Мікс, що вийшов в результаті змішування окремих пелетсів, розчиняється з різною швидкістю, виділяючи потужні атрактанти і стимулятори апетиту у воду, тим самим постійно привертає рибу в зону лову.

Міні-пеллетс Ultramix , що містить м'ясо креветки, рибне борошно, рибний протеїн і риб'ячий жир, став одним з найуспішніших пелетсів у нашій лінійці. Цей пеллетс відмінно підійде для рясного підгодовування і сталкінгового лову.

Порада: За ніч до риболовлі додайте до міні-пеллету Ultramix 20мл/кг Аміно-суміші 365, 20мл Кукурудзяного Лікеру CSL та 10мл Рідкого Концентрату та Ракоподібних. Дозвольте рідинам вбратися в мікс, після чого годуйте мало, але часто для створення апетитного килима з підгодовування.