Повідковий матеріал Kryston Super Nova Solid Bag Supple Braid 20 м Weed Green

KRYSTON

Новий товар

  • Без оболонки
  • Повільнотонучий
  • Weed Green (зелений)
  • Довжина: 20 м.
  • Тест: 15 / 25 / 35 Lb

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 25.0 lb
  • 35,0 lb

437 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Повідковий матеріал Kryston Super Nova Solid Bag Supple Braid 20 м Weed Green


Характеристики:

  • Без оболонки
  • Повільнотонучий
  • Weed Green (зелений)
  • Довжина: 20 м.
  • Тест: 15 / 25 / 35 Lb

Повідковий матеріал Kryston Super Nova Solid Bag Supple Braid використовується для виготовлення повідців у коропових кріпленнях. Його можна використовувати на будь-якому типі дна, оскільки в модельному ряду проводиться кілька маскувальних кольорів. Плетіння має особливу структуру, завдяки чому має природну м'якість, яка збільшується при намоканні. У підвищеному з природним забарвленням у водному повідковому матеріалі Kryston Super Nova Solid Bag Supple Braid набуває схожості з водоростями, що не насторожує полохливу трофейну рибу. Різні розривні навантаження у різних моделей можуть змінюватись в залежності від розмірів риби, яка продукується в популяції водойми.

Повідковий матеріал Kryston Super Nova Solid Bag Supple Braid завдяки своїй універсальності здатний стати дуже вдалим придбанням для багатьох різноманітних умов лову, як у ставку чи озері, так і в річці



Тонучий камуфляжний поводковий матеріал БЕЗ ОБОЛОНКИ

Якщо ви шукаєте традиційний матеріал, який забезпечує чудове подання в широкому діапазоні вод, не шукайте далі. Ця видатна ультраплетенка однаково підходить для м'якого мулистого дна, твердих гравійних мілин, стоячих вод або річок і є єдиним вибором для багатьох рибалок. Секрет його успіху полягає у його унікальній конструкції. На відміну від багатьох стандартних перехресних кіс візерунок Super Novas відразу говорить про те, що це щось особливе.

Винятково м'яка, це, мабуть, найеластичніша з усіх плетінок, представлених на ринку, і завдяки своїй винятковій гнучкості вона надає вашій насадці першокласний зовнішній вигляд… інакше кажучи, вона абсолютно натуральна. Ідеальне поєднання дизайну, плетіння та ваги дає Super Nova механіку, що забезпечує таку важливу свободу рухів.

У воді він буде легко згинатися, дозволяючи вашій наживці вільно проходити в рот коропа, як безкоштовний дар. На відміну від багатьох погано розроблених матеріалів для повідців, які сковують та обмежують природну поведінку насадки, Super Nova дозволить вам ідеально імітувати дію на халяву. Невеликий діаметр у поєднанні з дуже м'яким відчуттям роблять його ідеальним інструментом для обману обережного коропа. Після намокання він перетворюється, стаючи ультраеластичним, злегка темніє і надприродно набуває вигляду і відчуття справжнього шовкопряда.

Його винятковий світло-і темно-зелений камуфляж є кольоровою комбінацією, яка асоціюється у великих обережних коропів з безпекою і ідеально поєднується при лові поблизу і серед водоростей. Висока міцність на вузлі з гарною стійкістю до стирання. Ідеально підходить для багатьох рибальських ситуацій. Випробовано, перевірено та перевірено, що робить його фаворитом у багатьох. Першокласний для широкого спектру вод. Відмінно справляється з мулом, гравієм та водоростями. Повна інструкція рекомендованих вузлів додається до кожної котушки.