Пробкові палички для риболовлі W4C CORK STICKS Ø 8 мм, 10шт

WORLD4CARP

w4029

Новий товар

Коркові палички W4C CORK STICKS Ø 8 ММ служать для вставки їх у бойли або тигрові горішки, що застосовуються для лову коропа. За рахунок використання цих кіркових паличок вдається змінити, певною мірою, плавучість бойла та тигрових горішків та отримати необхідний баланс оснащення

More details

В НАЯВНОСТІ

203 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Пробкові палички для риболовлі W4C CORK STICKS Ø 8 мм, 10шт

Призначені вставки у тигрових горіхах, бойлі та інші насадки для балансування плавучості.

  • Палички Ø 8 мм -  10 шт
  • Довжина - 50 мм

Коркові палички CORK STICKS служать для вставки їх у бойлі або тигрові горішки, що застосовуються для лову коропа. За рахунок використання цих кіркових паличок вдається змінити певною мірою плавучість бойла та тигрових горішків та отримати необхідний баланс оснастки. За допомогою кіркових паличок можна з'єднати два тигрові орехи, без використання волосу.


Пробка, що застосовується в цих паличках, не має ніякого запаху ні смаку, тому не викликає у коропа будь-якої опасности. Корка легко ріжеться, не кришиться під час різання. При необхідності можна суттєво змінити ступінь плавучості приманок, коли ви їх впресовує у кіркову паличку. Відмінно підходять для таких оснасток як Chod та Hinged Stiff Rigs. Невеликі обрізані ділянки пробкової палички також є чудовою альтернативою пені Zig Rig Foam, для використання як приманка на зиг риги, оскільки пробка зберігає свою плавучість протягом невизначеної години.


Так само палички можна дипувати в натуральних атрактантах та підсолоджувачах, якщо ви хочете, щоб ваші принади були унікальними. 10 паличок в упаковці. Розмір кожної палички: діаметр 8 мм та довжина 50мм. Виготовлені із високоякісної португальської пробки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці10 шт
ДІАМЕТР8 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіПлаваючі
КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН14 днів
Длина5 см
ВИРОБНИКWorld4Carp