Набір голок для насадок W4С NEEDLE SET

WORLD4CARP

w4033

Новий товар

Усі необхідні голки для роботи з усіма видами приманок та лідкорів. Набір дуже легкий та портативний. Його легко переносити та зберігати. Ці голки для рибальських снастей мають невеликі розміри

  • Набір: 5 штук

More details

В НАЯВНОСТІ

225 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Набір голок для насадок W4С NEEDLE SET

Виготовлений з високоякісного матеріалу преміум-класу, який дуже довговічний і не піддається окисленню та іржі. Цей набір голок для рибальських інструментів забезпечує тривалий термін служби.

Міцна, товстіша сталь дозволяє використовувати голку з великими, твердими і висушеними на повітрі приманками, створюючи невеликий отвір, який захоплює повідець або ПВА стрічку, дозволяючи розміщувати приманки на ваш розсуд.

Відмінний подарунок для будь-якого рибалки і ідеально підходить для пелетса, бойлів, кукурудзи чи будь-якої наживки, яку ви хочете оснастити.

До нашого набору входить 5 голок для різних насадок.








Голка для стиків та стрінгерів




Голка призначена для того, щоб легко просувати повідець через стіки. На кінці сталевої голки передбачена клямка. Це дозволяє петлі повідця простягатися через стик без розриву пва сітки. Пластиковий ручкотримач з гумовими, рефленими вставками не слизький, м'який на дотик, зручний для роботи.


Голка для лідкорів




Призначена для акуратної роботи з лідкорами. Голка оснащена клямкою, яка закриває закруглений край для запобігання зачепам і пошкодженням у процесі монтажу. Голка виготовлена ​​із дуже маленького діаметру нержавіючої сталі.



Голка для насадок із зазубриною




Голка для роботи з поп ап бойлами та дрібними насадками. Дуже тонка, що дозволяє не розколювати насадки. Спеціальна зазубрина на кінчику голки дозволяє швидко нанизувати насадку на волосяне оснащення



Голка зі свердлом



Дозволяє просвердлити крихкі або тверді насадки, не пошкодивши їх. Насамперед свердло застосовується для пелетса, бойлів, тигрового горіха та інших насадок. Далі, такою насадкою з готовим отвором не важко оснастити волосяний монтаж. Свердло виготовлене з пружної нержавіючої сталі



Голка для насок з засувкою


Голка із замком підходить для роботи з бойлами, насадочною кукурудзою, поп апами.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

КолірMix
ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці5 шт
ТИПНасадкова голка
СпеціалізаціяУніверсальна
МАТЕРИАЛНержавіюча сталь
КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН14 днів
ВИРОБНИКWorld4Carp