Стік мікс готовий до застосування Grandcarp КАЛЬМАР•КЛЮКВА серія TACTIC 500 г

GRANDCARP

STM019

Новий товар

Стік мікс готовий до застосування Grandcarp КАЛЬМАР•КЛЮКВА серія TACTIC 500 г. Повністю готові до застосування суміші для ПВА, із середнім ступенем зволоження. Вам потрібно тільки відкрити контейнер і приступати до виготовлення стиків ПВА.

More details

В НАЯВНОСТІ

183 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Стік мікс готовий до застосування Grandcarp КАЛЬМАР•КЛЮКВА серія TACTIC 500 г

Сухі стик мікси  дуже популярні в українських короп'ятників, тому щоб ви не витрачали час на замішування стик міксів, ми вирішили випустити повністю готові до застосування суміші для ПВА, із середнім ступенем зволоження. Вам потрібно тільки відкрити контейнер і приступати до виготовлення стиків ПВА.

Готові до застосування стик мікси повністю відповідають усім 12 лінійкам нашої продукції всіх чотирьох наших серій.

Точкове підгодовування за допомогою ПВА матеріалів – це без перебільшення грізна зброя карп'ятника, що дозволяє суттєво скоротити час очікування клювання за рахунок ефективного виділення насадки на тлі підгодовування.

Для ефективного виконання цього завдання стик мікс, що використовується з ПВА стиками або пакетами, повинен мати ряд спеціальних властивостей:

  1. Починати роботу відразу після потрапляння у воду.
  2. Привертати увагу риби за рахунок створення навколо насадки хмарки з частинок підгодовування, що мають різну плавучість.
  3. Привертати увагу риби, впливаючи на її хеморецепторну систему (систему аналізу хімічного складу води) за допомогою водорозчинних речовин.
  4. «Працювати» якнайдовше.
  5. Утримувати загальні компоненти із насадкою.


В результаті кропіткої праці з підбору рецептури та технології виготовлення наші стик мікси повною мірою володіють усіма перерахованими якостями. До їх складу включені спеціальні частинки, що мають різний ступінь плавучості . Для підвищення візуального ефекту від роботи стик міксів вони містять яскраві частки.

Усередині упаковки стик міксу є банка з активним киснем. Додавши його до суміші, ви можете підвищити активність роботи стик міксу. Рекомендоване дозування активного кисню 30-60 г на 1 кг міксу. Після додавання активного кисню добре змішайте суміш перед її використанням.

Стік мікс готовий до застосування АНАНАС серія ATTRACT 500 г



  • Смак:   КАЛЬМАР•КЛЮКВА
  • Об'єм: 500 г

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИППрикормка
СпеціалізаціяКороп
СМАККальмар и Клюква

Videos(2)