Набір свінгерів на велосипедному ланцюжку з підсвічуванням SW33-4

WORLD4CARP

SW33-4

Новий товар

Набір свінгерів на велосипедному ланцюжку з підсвічуванням SW33-4. Бати на велоланцюжку із підключенням до сигналізаторів у наборі. Свінгера підвищеної чутливості на велоланцюжку з можливістю підключення до електронних сигналізаторів клювання.

  • Пластиковий кейс у комплекті

More details

В НАЯВНОСТІ

1 280 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Набір свінгерів на велосипедному ланцюжку з підсвічуванням SW33-4

Механічні індикатори клювання SW33-4 на велоланцюжку із вбудованими LED світлодіодами. Дуже чутливий свінгер для лову на будь-яких дистанціях. Велосипедний ланцюжок не дасть помилкових сигналів навіть при сильному вітрі, тому Ви не пропустите жодного клювання. Достатня (для чутливості) вага самого ланцюга, його довговічність і міцність, і стійкість проти вітру - дозволяють використовувати подібні свінгери довгий час практично у всіх випадках лову.

Даний пристрій призначений для кріплення на вудлище і виконує функцію детекції клювання в напрямку до берега – коли риба йде на берег, волосінь разом зі схилом провисає. Свінгер оснащений виводом для підключення до зовнішнього сигналізатора клювання. Завдяки яскравому вбудованому підсвічуванню виска добре видно не тільки вночі, але і вдень, а також за поганих погодних умов – ніщо не стане перешкодою для риболовлі. Пристрій не займає багато місця, не погіршує використання вудилища завдяки малій вазі. Цей прилад відрізняється доступною вартістю і буде корисний рибалкою різних рівнів.

Набір свінгерів на велоланцюжку з підсвічуванням SW33-4

Ретельна підготовка до лову майже завжди забезпечує рибалці гідний результат. Увага потрібно приділяти будь-якій дрібниці, і тоді пазл складеться воєдино, і незалежно від примхливості риби, погоди та тиску вдасться отримати бажаний улов. Свінгер з підсвічуванням на велосипедному ланцюгу - саме той товар для риболовлі, який допоможе досягти цієї мети. При його виготовленні було враховано побажання рибалок.

Характеристики:

  • Вбудований LED світлодіод зі штекером Extrajack -2.5 мм;
  • Кольори: червоний / синій / жовтий / зелений
  • сталевий нікельований сполучний велосипедний ланцюжок;
  • Система захоплення волосіні - 'Ball line clip' (кулькова кліпса).