Індикатор клювання World4Carp Mini Hanger Kit black chain

WORLD4CARP

Новий товар

  •         Хенгер  на чорному ланцюжку
  •         Дод. вантажу:  3 / 11 гр
  •         Колір голови: білий/чорний

More details

Товара немає в наявності

227 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Індикатор клювання World4Carp Mini Hanger Kit black chain

Для всіх шанувальників естетики в карпфішингу ми пропонуємо Вашій увазі стильний та функціональний індикатор клювання MiniHanger.

 

Дана модель є механічними індикаторами клювання типу хенгер (підвісні). Мають набагато більшу чутливість тому що не обмежені у вертикальному та дуговому русі (як наприклад свінгера на штанзі).

Ступінь натягу волосіні можна регулювати самостійно за рахунок додаткових грузиків вагою 3 і 11 грам. Таким чином ця модель індикаторів клювання є універсальною і здатна забезпечити оптимальне натягнення волосіні як для ближньої, так і дальньої дистанції лову.

Голова хенгера складається з пластикової бобіни та металевої кулькової кліпси з нержавіючої сталі. Для можливості встановлення ізотопного світлячка в тілі голови передбачений паз глибиною 3 мм, довжиною 15 мм, шириною 2 мм. Механізм кліпси має вільний хід, що дозволяє відстежувати динаміку та інтенсивність навіть найслабшої клювання. Чорний ланцюжок з нікельованої сталі довжиною 14 см. з'єднує голову та кліпсу кріплення.

 

Комплектація:

  • Хенгер  на чорному ланцюжку
  • Дод. вантажу:  3 / 11  гр
  • Колір голови: білий/чорний

 

Стильний зовнішній вигляд цих механічних індикаторів клювання припаде до вподоби рибалкам, що приділяють велику увагу естетиці в карпфішингу, а компактний розмір заощадить місце для інших снастей та аксесуарів.