Індикатор клювання World4Carp Mini Hanger Kit steel chain

WORLD4CARP

Новий товар

Індикатор клювання World4Carp Mini Hanger Kit steel chain. Стильний зовнішній вигляд цих механічних індикаторів клювання припаде до вподоби рибалкам, що приділяють велику увагу естетиці в карпфішингу, а компактний розмір заощадить місце для інших снастей та аксесуарів.

  •         Хенгер  на ланцюжку металік
  •         Малий вантаж 3 гр
  •         Великий вантаж 11 гр

More details

В НАЯВНОСТІ

212 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Індикатор клювання World4Carp Mini Hanger Kit steel chain

Для всіх шанувальників естетики в карпфішингу ми пропонуємо Вашій увазі стильний та функціональний індикатор клювання MiniHanger.

 

Колір голови: синій/зелений/жовтий/червоний

Дана модель є механічними індикаторами клювання типу хенгер (підвісні). Мають набагато більшу чутливість тому що не обмежені у вертикальному та дуговому русі (як наприклад свінгера на штанзі).

Ступінь натягу волосіні можна регулювати самостійно за рахунок додаткових грузиків вагою 3 і 11 грам. Таким чином ця модель індикаторів клювання є універсальною і здатна забезпечити оптимальне натягнення волосіні як для ближньої, так і дальньої дистанції лову.

Голова хенгера складається з пластикової бобіни та металевої кулькової кліпси з нержавіючої сталі. Для можливості встановлення ізотопного світлячка в тілі голови передбачений паз глибиною 3 мм, довжиною 15 мм, шириною 2 мм. Механізм кліпси має вільний хід, що дозволяє відстежувати динаміку та інтенсивність навіть найслабшої клювання. Металевий ланцюжок з нікельованої сталі довжиною 14 см. з'єднує голову та кліпсу кріплення.

 

Комплектація:

  •         Хенгер на ланцюжку металік
  •         Малий вантаж 3 гр
  •         Великий вантаж 11 гр

 

Стильний зовнішній вигляд цих механічних індикаторів клювання припаде до вподоби рибалкам, що приділяють велику увагу естетиці в карпфішингу, а компактний розмір заощадить місце для інших снастей та аксесуарів. 

Videos(1)