Індикатор клювання World4carp BOBBIN

WORLD4CARP

Новий товар

Механічний індикатор клювання World4carp BOBBIN  на ланцюжку чорного кольору. Упевнено зареєструє навіть найобережніше клювання. Барило має яскравий і помітний колір, а відвантаження дозволяє ловити як на середніх, так і далеких дистанціях.

More details

В НАЯВНОСТІ

323 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Індикатор клювання World4carp BOBBIN

Механічний сигналізатор має класичний олдскульний дизайн у формі барила.

Доступні кольори:


Дана модель є механічними індикаторами клювання типу хенгер (підвісні). Мають набагато більшу чутливість тому що не обмежені у вертикальному та дуговому русі (як наприклад свінгера на штанзі).

Ступінь натягу волосіні можна регулювати самостійно за рахунок додаткового вантажу вагою 11 грам. Таким чином ця модель індикаторів клювання є універсальною і здатна забезпечити оптимальне натягнення волосіні як для ближньої, так і дальньої дистанції лову.

Голова барила складається з міцної формованої під тиском пластикової бобіни та металевої кулькової кліпси з нержавіючої сталі з гладкими краплеподібними наклнечниками. Для можливості встановлення ізотопного світлячка, у тілі голови передбачено отвір завглибшки 25 мм, діаметром 3 мм.

Механізм кліпси має вільний хід, що дозволяє відстежувати динаміку та інтенсивність навіть найслабшої клювання. Металевий ланцюжок з анодованого металу довжиною 15 см. з'єднує голову та кліпсу кріплення.

 

Комплектація:

  • Індикатор  на чорному ланцюжку
  • Додатковий вантаж 11 гр


Характеристики індикатора клювання World4carp BOBBIN дозволять побачити клювання навіть найобережнішої риби.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВидМеханічні
ВстановленняНа род-под
СигнализаторСвингер
СезонЛето
КолірРізнокольоровий
МАТЕРИАЛКомбінований
КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
ВИРОБНИКWorld4Carp
ТИП СИГНАЛІЗАЦІЇОптична