Насадковий тигровий горіх КРІЛЬ (krill), 150 ml

WORLD4CARP

w502

Новий товар

  • Смак: КРІЛЬ (krill)
  • Об'єм: 150 мл

More details

В НАЯВНОСТІ

118 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Насадковий тигровий горіх КРІЛЬ hookbaits Tiger Nut Krill, 150 ml

  • Смак: КРІЛЬ (krill)
  • Об'єм: 150 мл


Насадковий тигровий горіх hookbaits Tiger Nut - ідеальна насадка для лову трофейного коропа. Повністю готові до використання тигрові горіхи, що зберегли всі свої унікальні властивості + додатковий смаковий стимулятор дозволять упіймати заповітний трофей.

Короп любить їсти тигрові горіхи через їх характерний солодкий смак, тому не дивно, що вони використовуються як чудова приманка.

Тигрові горіхи - окремий вид коропового підгодовування, що сформувався. Рибалки зовсім по-різному до них ставляться, але ясно одне - вони ловлять! Тигрові горіхи часто використовують на водоймах, де багато небажаних видів риби, тому що вони залучають в основному коропа, а значить, допомагають позбутися решти.

При цьому тигрові горіхи є чимось більшим, ніж просто насадку для селекції риби. Їх можна з повною впевненістю надягати на волосся як насадку, коли сумніваєтеся в нескінченному рибному борошні, пташиному кормі та іншому короповому харчуванні. Містять багато цукру, олій, крохмалю та клітковини. Звичайно, з цим набором йдуть білки, вітаміни та мінерали.

"Тигровий горіх" отримав свою назву у народі за зовнішній вигляд. Насправді його літературна назва земляний мигдаль або чуфа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТИПТигровий горіх
СМАККриль
КРАЇНА ВИРОБНИКУкраїна