Зерна конопель для риболовлі Hemp seed 0.9 кг

WORLD4CARP

w562

Новий товар

  • Вид: зёрна конопли
  • Упаковка: 0.9 кг

More details

В НАЯВНОСТІ

115 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Зерна конопель для риболовлі Hemp seed 0.9 кг

Молоті зерна цієї рослини прожарюються і в такому вигляді додаються в підгодовування. Саме просмажене насіння робить пригодову суміш більш ароматною і в рази збільшує можливість упіймання великого трофея.

Застосування цих зерен у лові мирної риби обумовлено наявністю наступних властивостей: насіння культури має високу харчову цінність та яскраво виражений аромат. У її складі 25% протеїну, ефірні олії, вітаміни, амінокислоти та мінерали. Доведено, що олія, що міститься в рослині, може стимулювати апетит риби, провокуючи її на активну годівлю. Тому можна вважати його ще й активатором клювання.

Конопляне насіння містить білки (30%), трохи вуглеводів, олії (49%). Масла багаті на незаменимые полінасиченими жирними кислотами Омега-3 і Омега-6.

До складу насіння входить величезна кількість мікро-і макроелементів: фосфор і калій, кальцій і магній, марганець і залізо, хлор, сірка і цинк. Різноманітний склад вітамінів: C, D, E, каратиноїди (попередники вітаміну А), вітаміни групи В, майже в повному складі: В1,2,3,4,5,6,7,8,9,12, присутній хлорофіл і антиоксиданти . У складі насіння виявлено 20 амінокислот.