Бойли нейтральної плавучості wafters Plum (слива)

WORLD4CARP

w576

Новий товар

  • Смак: Plum (слива)
  • Кількість: 45 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

120 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли нейтральної плавучості wafters Plum (слива)

Збалансовані бойли (нейтральна плавучість, wafters) - спеціальний вид насадкових бойлів, які заслужено завоювали останнім часом велику популярність у рибалок. А популярність вони здобули завдяки тому, що забезпечують дуже хороші результати при лові коропа на м'якому дні, мулі і в періоди слабкої активності риби, а також у холодній воді — навесні чи пізно восени.

Бойлы нейтральной плавучести wafters Plum (слива)






Нейтральна плавучість бойла сприяє тому, щоб риба легше та швидше всмоктувала Вашу насадку. Ще такий вид бойлів успішно застосовують і при лові влітку, у теплій воді, і особливо, в умовах жорсткого рибальського пресингу, на водоймах з великою кількістю рибалок і на рибальських змаганнях, коли риба особливо обережно бере вашу насадку. При виготовленні збалансованих бойлів World4Carp використовуються яскраві кольори, що робить їх більш помітними у різних умовах лову. Як аромати підбиралися найбільш актуальні і улюблені рибалки.
 
Бойли нейтральної плавучості World4Carp виготовлені у вигляді дамбеллсов (dambells). За щільністю вони трохи легші за воду, але при цьому не піднімають гачок від дна. Завдяки цій властивості можна зробити привабливу для коропа презентацію вашої насадки.
 

Вафтерси успішно працюють як самодостатня насадка, і у поєднанні з донними бойлами. За бажанням вафтерс можна підрізати без шкоди для якості презентації.

  • Смак: Plum (слива)
  • Кількість: 45 шт