Бойли нейтральної плавучості CC Moore Pro-Stim Liver Dumbell Wafters

CC MOORE

90605

Новий товар

Новий товар Бойли нейтральної плавучості CC Moore Pro-Stim Liver Dumbell Wafters

надзвичайно плавучі та довговічні, що робить їх надійною частиною будь-якої стратегії риболовлі. Їх сильний аромат пряних часникових ковбасок із насиченим печінковим відтінком ефективно приваблює рибу. Вони також збагачені інтенсивними водорозчинними аттрактантами, що забезпечують максимальне поширення аромату.

More details

В НАЯВНОСТІ

437 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли нейтральної плавучості CC Moore Pro-Stim Liver Dumbell Wafters

Pro-Stim Liver Air Ball Pop Ups ідеально поєднуються з бойлами Pro-Stim Liver і є чудовою принадою завдяки своїй високій плавучості і довговічності. Ці вікна, що спливають, особливо стійкі і тому можуть протистояти небажаній увазі приловної риби.

Властивості спливаючих вікон Pro-Stim Liver Air Ball вражають. Вони надзвичайно плавучі та довговічні, що робить їх надійною частиною будь-якої стратегії риболовлі. Їх сильний аромат пряних часникових ковбасок із насиченим печінковим відтінком ефективно приваблює рибу. Вони також збагачені інтенсивними водорозчинними атрактантами, що забезпечують максимальне поширення аромату. Ці спливаючі  бойли легко обрізати, щоб досягти бажаної плавучості.




Характеристики:

  1. Ø10х15 мм, 65 шт
  2. Надзвичайно плавучий
  3. Пряний аромат
  4. Інтенсивні атрактори
  5. Налаштована плавучість
  6. Колір гармонує із бойлами для печінки Pro-Stim.
  7. Та ж базова суміш, що й у бойлів для печінки Pro-Stim.

Порада щодо застосування:



Використовуйте надплавучі властивості спливаючих вікон у своїх інтересах, розрізаючи їх на різні форми, щоб створити додаткову кромку у воді. На додаток до круглої форми спробуйте інші форми та зануріть їх у Pro-Stim Liver Bait Booster або Hot Chorizo ​​Compound для додання гостроти.



Зберігання:


Зберігати у прохолодному, сухому місці, далеко від прямих сонячних променів.
Примітка. Замочування та покриття спливаючих вікон рідиною може знизити їх плавучість.

CCMoore & Co Ltd  – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці65
ТИПБойли
ДІАМЕТР10х15
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіНейтральна плавучість
СМАКPro-Stim Liver
КРАЇНА ВИРОБНИКВеликобританія
ВИРОБНИКCC Moore