Бойли плаваючі Krill (криль)

WORLD4CARP

Новий товар

  • Смак: Krill (Криль).
  • Діаметр: 10/12 мм.
  • Кількість: 45/30 шт.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 10,0 мм
  • 12,0 мм

130 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли плаваючі Krill (криль)

Цей бойл створювався для важких умов лову (умов змагань, пресингу, надзвичайно низької активності риби). Бойл має натуральний аромат криля, що вважається перевіреною класикою. А не строкаті кольори бойла асоціюються з природним кормом у риби

Приваблива приманка, що має неперевершену плавучість. Бойли мають насичений аромат губчасту структуру з додаванням атрактантів та стимуляторів апетиту. Плаваючі бойли мають пастельний відтінок рожевого кольору, за рахунок чого асоціюється з природним кормом. Відмінно зарекомендували себе в умовах пресингу на спортивних водоймищах. Підходять для використання протягом усього року. Маючи губчасту структуру їх можна використовувати як самостійну приманку, так і в комбінації з вареними бойлами або насадковим пелетсом.

Бойлы плавающие Krill (криль)







Бойли Pop-up нашої лінійки виготовлені з високоякісного білкового міксу з обов'язковим включенням відомого підсолоджувача (NHDC) та додатково посилені аттрактивними компонентами. Вони мають поруч необхідних характеристик, комбінація яких забезпечує стійкий харчовий сигнал:

                                                                                                              

Підвищена плавучість.
Базовий мікс зібраний таким чином, що поп-ап не втрачає своїх початкових показників плавучості навіть після закінчення 3-х діб перебування у воді.


Пастельний відтінок рожевого кольору.
Органічно виглядає на дні та асоціюється у риби з природним кормом.


Аароматика.
У бойлах лінійки задіяні не лише найуспішніші аромати від всесвітньо відомих виробників, а й підібрані їхні робочі комбінації. Таким чином, на органи сприйняття риби діють одночасно кілька подразників, що в рази збільшує ймовірність клювання.

 

Набір цих характеристик чудово провокує рибу на клювання і допоможе досягти вагомих результатів навіть у водоймах з дуже низькою щільністю риби або в складних погодних умовах лову, за низької активності риби.

  • Смак: Krill (Криль).
  • Діаметр: 10/12 мм.
  • Кількість: 45/30 шт.