Бойли плаваючі Mandarin (мандарин)

WORLD4CARP

Новий товар

  • Смак: Mandarin (Мандарин)
  • Діаметр: 10/12 мм.
  • Кількість: 45/30 шт.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 10,0 мм
  • 12,0 мм

130 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойлы плавающие Mandarin (мандарин)

Приваблива приманка, що має неперевершену плавучість. Бойли мають насичений аромат губчасту структуру з додаванням атрактантів та стимуляторів апетиту. Плаваючі бойли мають яскравий помаранчевий колір, що добре виділяється на тлі дна і помітний навіть у каламутній воді. Відмінно зарекомендували себе в умовах пресингу на спортивних водоймищах. Підходять для використання протягом усього року. Маючи губчасту структуру їх можна використовувати як самостійну приманку, так і в комбінації з вареними бойлами або насадковим пелетсом.






Бойлы плавающие Mandarin (мандарин)

Бойли Pop-up нашої лінійки виготовлені з високоякісного білкового міксу з обов'язковим включенням відомого підсолоджувача (NHDC) та додатково посилені аттрактивними компонентами. Вони мають поряд необхідних характеристик, комбінація яких забезпечує насадці відмінну візуалізацію та стійкий харчовий сигнал:

                                                                                                              

• Підвищена плавучість.


Базовий мікс зібраний таким чином, що поп-ап не втрачає своїх початкових показників плавучості навіть після закінчення 3-х діб перебування у воді. 

 

Яскравий оранжевий колір.


Виділяється навіть на засміченому та мулистому дні


Характерний цитрусовий аромат.


У бойлах лінійки задіяні не тільки найуспішніші аромати від всесвітньо відомих виробників), а й підібрані їх робочі комбінації. Таким чином, на органи сприйняття риби діють одночасно кілька подразників, що в рази збільшує ймовірність клювання.

!!! Бойли відмінно підходять для класичного донного лову коропа, а також флет фідера.

 

Набір цих характеристик чудово провокує рибу на клювання і допоможе досягти вагомих результатів навіть у водоймах з дуже низькою щільністю риби або в складних погодних умовах лову, за низької активності риби.

  • Смак: Mandarin (Мандарин)
  • Діаметр: 10/12 мм.
  • Кількість: 45/30 шт.