Бойли АНАНАС насадочні варені Grandcarp серія ATTRACT 100 г

GRANDCARP

Новий товар

  • Об'єм: 100 г
  • Діаметр: 12/16 мм

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 12,0 мм
  • 16,0 мм

119 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли АНАНАС насадочні варені Grandcarp серія ATTRACT 100 г

  • Об'єм: 100 г
  • Діаметр: 12/16 мм

Як неважко здогадатися за назвою серії ATTRACT, бойли, що входять до неї, мають високу аттрактивність, завдяки якій здатні принести швидкі клювання.

Наші насадочні бойли мають схожий склад з аналогічними підгодівельними, але мають цілу низку важливих відмінностей. З метою скорочення часу очікування клювання до складу бойлів включені інсайтанти (стимулятори схоплювання), а також активатори клювання. Як відомо, якнайкраще коропа залучають вільні амінокислоти, до яких надзвичайно чутлива його хеморецепторна система. До складу насадкових бойлів АНАНАС включено вільну амінокислоту L-лізин в «ударній дозі» з оптимально підібраною концентрацією. Для того, щоб ще краще виділити насадкові бойли на тлі підгодовування, вони містять органічні кислоти в різних поєднаннях. Органічні кислоти також дуже добре розпізнаються органами чуття коропа навіть у дуже незначних концентраціях.


Крім того, на відміну від підгодівельних, наші насадочні бойли серії ATTRACT двокольорові , що ще більше полегшує рибі задачу відшукання контрастної насадки серед підгодовування.


Класичні насадкові бойли є незамінними за наявності у водоймищі великої кількості дрібної риби, а також при лові протягом. Крім того, цей вид насадки може бути використаний у тих випадках, коли небажані часті перекидання вудилищ (наприклад, при трофейному лові).

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАКАнанас
Розміри12 и 16 мм
Вес упаковки100 г