Аміно бойли КИСЛА ГРУША насадочні варені Grandcarp серія FEEDER Ø10 мм

GRANDCARP

FBC021

Новий товар

Аміно бойли КІСЛА ГРУША насадочні варені Grandcarp серія FEEDER Ø10 мм. Донні бойли невеликого діаметру ми спеціально розробляли для лову на флет фідер. Проте їх успішно можна використовувати і для класичного карпфішингу, особливо коли потрібно забезпечити високий темп лову.

More details

В НАЯВНОСТІ

79 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Аміно бойли КИСЛА ГРУША насадочні варені Grandcarp серія FEEDER Ø10 мм

  • Діаметр: 10 мм
  • Кількість: 50 шт

Ці яскраві насадкові варені донні бойли невеликого діаметру ми спеціально розробляли для лову на флет фідер . Проте їх успішно можна використовувати і для класичного карпфішингу, особливо коли потрібно забезпечити високий темп лову.

Поєднання яскравого забарвлення бойлів з їх сильним запахом, потужним атрактивним сигналом і малим розміром дозволяє максимально скоротити час очікування клювання і досягти активного клювання .

Для додаткового виділення цих насадок рекомендуємо комбінувати їх з розчинними бойлами серії ФІДЕР або нашими розчинними, довгорозчинними або звичайними поп-апами.

Ми вжили заходів до того, щоб значно полегшити варені бойли серії ФІДЕР, щоб максимально підвищити ймовірність того, що вони опиняться в роті риби навіть у тому випадку, коли вона просто хоче з'їсти підгодовування, розташоване поруч із насадкою. Крім того, полегшені бойли набагато простіше балансувати, комбінуючи їх із поп-апами.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняФідерна ловля
Кількість в упаковці50 шт
ТИПБойли
ДІАМЕТР10 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАККислая груша