Бойли насадочні варені CC Moore Pro-Stim Liver Hard Hookbait

CC MOORE

90606

Новий товар

Варені насадкові бойли, надзвичайно тверді та довговічні, містять розчинні атрактанти, які сприяють максимальному залученню великої риби. Ці наживки CC Moore також ідеально підходять для лову на великих коропових озерах, де вам потрібно залишати насадку у воді на тривалий час, щоб обдурити обережного коропа.

More details

В НАЯВНОСТІ

437 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадкові варені CC Moore Pro-Stim Liver Hard Hookbait

Ці тверді насадки CC Moore Pro-Stim Liver виготовлені на базі суміші Pro-Stim Liver Base, що гарантує їхню відповідність за кольором новому асортименту бойлів Pro Stim Liver від CC-Moore, призначеному для лову коропа. CC-Moore Pro-Stim Liver – унікальна наживка для коропа. Принада «нового століття», не схожа ні на що інше на ринку. Ці нові бойли CC Moore є результатом проекту, який має створити універсально привабливий, інноваційний бойл з унікальними характеристиками. CC Moore вважає, що ця приманка дасть рибалкам всіх типів більше шансів на миттєвий та довгостроковий успіх.

Після успішного випробування нової наживки CC Moore «на березі» з кількома коропами, спійманими як для британської, так і для європейської команди CC Moore. Вони дуже раді поділитися з усім уловистим потенціалом наживки Pro-Stim Liver. Pro Stim Liver має потужний пряний аромат часникової ковбаси із насиченим печінковим відтінком. Кожен бойл наповнений інтенсивними розчинними атрактантами, які максимізують витік.

Ці тверді насадки надзвичайно тверді та довговічні, але містять розчинні атрактанти, які сприяють максимальному витоку та тяжінню. Ідеально підходить для місць, де багато неприємностей, таких як плотва та раки. Ці наживки CC Moore також ідеально підходять для лову на великих коропових озерах, де вам потрібно залишати насадку у воді на тривалий час, щоб обдурити обережного коропа.

Ще одна порада при лові на ці тверді насадки для бойлів, які можуть додати ще більше переваг, - додавайте рідини для наживки та добавки, такі як відповідний CC Moore Pro-Stim Liver Hookbait Booster 50 мл або інший фаворит від команди CC Moore - CC Moore Hot Chorizo ​​Compound 500 мл. .

Рекомендації для клієнтів: Цей продукт слід зберігати у прохолодному, сухому місці та далеко від прямих сонячних променів. Замочування та покриття цих насадок рідиною може зменшити або збільшити їхню міцність.

Попередження: цей продукт призначений лише для використання як рибальська принада і його не можна годувати рибою.

  • Діаметр бойлів: 15 мм
  • Тип бойлів: Насадочні
  • Кількість бойлів у кожній баночці: 15 мм - 50 шт

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці50 шт
ТИПБойли
ДІАМЕТР15 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАКPro-Stim Liver
КРАЇНА ВИРОБНИКВеликобританія
СТАННове
ВИРОБНИКCC Moore