Бойли нейтральної плавучості в дипі CC Moore Bloodworm wafters

CC MOORE

91254

Новий товар

Бойли нейтральної плавучості в дипі CC Moore Bloodworm wafters  - виготовлені з натуральних інгредієнтів та ароматизаторів найвищої якості, не містять стабілізаторів або консервантів. Бойли відмінно працюють по теплій і холодній воді, також з успіхом можуть використовуватися при створенні різних стиків ПВА.

More details

В НАЯВНОСТІ

437 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли нейтральної плавучості в дипі CC Moore Bloodworm wafters

виготовлені з натуральних інгредієнтів та ароматизаторів найвищої якості, не містять будь-яких стабілізаторів чи консервантів. Головною відмінністю цього модельного ряду є поєднання насадки спільно з дипом в одній упаковці. Приманка має спеціальну форму, яка добре підходить як для класичного монтажу на волосині, так і для одягання на гачок. Бойли відмінно працюють по теплій і холодній воді, також з успіхом можуть використовуватися при створенні різних стиків ПВА.



  • Кількість у баночці: 50 шт.
  • Розмір 10*14 мм

CC Moore & Co Ltd – англійська компанія з давньою історією, що налічує вже понад 150 років. Компанія займається харчуванням для тварин та борошномельно-круп'яними виробами. Багатий досвід у галузі харчування у тваринницькій сфері та пристрасть до риболовлі підштовхнув компанію до розвитку напряму харчування для донних риб. Компанія особливо славиться своїм пеллетсом та ліквідами, але також виробляє дуже якісні та уловисті бойли.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці50 шт
ТИПБойли
ДІАМЕТР10*14 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіНейтральна плавучість
СМАКBloodworm
КРАЇНА ВИРОБНИКВеликобританія
СТАННове
ВИРОБНИКCC Moore