Ракета для підгодовування SPOMB оригінальна

SPOMB

Новий товар

Оригінальна ракета виробництва Великобританія

More details

В НАЯВНОСТІ

  • Large
  • Midi

621 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Ракета для підгодовування SPOMB оригінальна


Різновиди ракети The SPOMB™

Розмір

Вага, г.

без прикормки

з прикормкой

LARGE

59

173

MIDI 

35

98

MINI

21

54

Примітка:

Наведені вище вагові коефіцієнти ґрунтуються на тому, що кожен SPOMB завантажується 10-міліметровими бойлами або гранулами. залежить від використовуваної приманки

Ракета Spomb оригинальная

Для використання ракети SPOMB рекомендується використовувати спідове вудлище з тестом 4-5 унцій. Як шок-лідера рекомендується використовувати конусний моно лідер 45lb-15lb

Ракета спомб

ракета спомб

ракета спомб


Спочатку скромна ракета СПОМБ стала, мабуть, популярнішою, ніж традиційний спід. Моделі цих ракет пропонують рибалці гарантовану доставку приманки в місце лову при кожному кидку, при цьому запобігаючи втраті навіть напіврідкої підгодівельної суміші. SPOMB також дає вам миттєву доставку приманки, тобто, коли вона потрапляє у воду, приманка негайно звільняється, скорочуючи час, витрачений на підгодовування. Вони також забезпечують рибалці неперевершену точність навіть при сильному перехресному вітрі.

За рахунок конструктивних особливостей рибальського спомбу його можна дуже швидко «вимотувати» назад, оскільки після скидання підгодовування вони спливають на поверхню води, чим колосально економиться такий дорогий час на рибалці.

Спочатку розроблений для коропової риболовлі, SPOMB незабаром набув популярності серед рибалок інших видів риб, таких як лин, амур, трофейний лящ. Незабаром Брайан і Джудіт зрозуміли, що існує попит на невеликі версії стандартного спомбу LARGE серед рибалок спортсменів і рибалок, які люблять короткі рибальські сесії.

Вихідний SPOMB був занадто великий для такого типу риболовлі, оскільки розрахований на загодовування великими обсягами підгодовування. Внаслідок цього вони випустили версії Midi та Mini, які можуть бути використані з вудилищами для фідерного лову або короповими вудилищами для лову на ближніх дистанціях. Ця модель спомбів відкрила нові можливості в процесі підгодовування, такі як точність, швидкість, зручність і економія часу на підгодовування зони лову.

Ракета Spomb оригинальная

Ракета Spomb оригинальная

Ракета Spomb оригинальная

Ракета Spomb оригинальная

Ракета Spomb оригинальная

Videos(2)