Пружина для ракети SPOMB

WORLD4CARP

Новий товар

Розмір:

Large - для великої
Midi - для середньої

More details

В НАЯВНОСТІ

  • Large
  • Midi
  • Small

72 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Пружина для ракети SPOMB 

Ця пружина підходить для великого та середнього Spomb. Якщо Ви затятий шанувальник коропової риболовлі, Ви, напевно, маєте у своєму арсеналі ракету для доставки підгодовування в точку лову - Spomb. Spomb представлений трьома розмірами ракет: велика, середня та мала. Мала ракета призначена для фідерного лову, а ось середня і велика широко використовується в короповому лові. Саме за допомогою даних ракет Ви зможете якісно зробити точкове загодовування точки лову.

Ракети Spomb виконані з високоякісної пластмаси та за останні кілька років зарекомендували себе з найкращого боку. Але, як і в будь-якому механізмі, у ракеті Spomb є слабке місце — пружина. Яка, на відміну від пластмаси, не здатна служити роками та витримувати понад навантаження. Тому часто трапляється, що ті рибалки, які використовують ракету на змаганнях, де доводиться здійснювати сотні закидів, рано чи пізно пружина не витримує частоту навантажень і лопається.

Декілька років тому це була велика проблема, тому що ракета Spomb коштує відносно не дешево і розмінюватися таким аксесуаром було не доцільно. Але вихід знайдено — і до Вашої уваги пружина для Spomb, яка виготовлена ​​в Україні з високоякісного дроту, який за якістю не має аналогів у нашій країні. Тому ця пружина для Spomb не новинка, а аксесуар, який уже допоміг десяткам, а то й сотням любителям коропової риболовлі «вилікувати» свою ракету для підгодовування.

Розмір:

Large - для великої
Midi - для середньої