Коропове вудилище Shimano Tribal TX-4 Intensity

SHIMANO

Новий товар

Карпове вудлище Shimano Tribal TX-4 Intensity. Ця модель створювалася для точних та далеких закидів. Бланки виконані з карбону HPC100+ Biofibre, кільця SIC Seaguide з нержавіючої сталі. Вудилища ТX 4 призначені для точних далеких закидів – на сьогоднішній день рекорд закиду 198 метрів!

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 13ft
  • 3,5 lb

9 899 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Коропове вудилище Shimano Tribal TX-4 Intensity

Прогресивна новинка серед вудилищ для коропового лову - короп Shimano Tribal TX-4 13ft Intensity 3,5lbs+ 50 мм - втілює потужність і витонченість сучасного вудлища завдяки оптимально збалансованим матеріалам та спеціалізованим технологіям виробництва бланка. Стінки коропового вудлища відрізняються тонкістю та високим ресурсом міцності завдяки надзвичайно високій щільності фірмового графіту концерну Shimano. Конус бланка побудований таким чином, що вудилище швидко та ефективно завантажується при кидку і чудово згладжує ривки великої риби при її силовому виведенні. Рукоятка вудилища покриває щільний неопреновий матеріал, що виключає ковзання снасті в руках - поверхня даного матеріалу легко чиститься і зберігає свою первинну форму.

Професійний бланк для лову коропа з дальньої дистанції Shimano Tribal TX-4 13ft Intensity 3,5lbs кільце 50 мм

Фурнітура новинки також підібрана за принципом легкості та сприяння далекобійності вудилища - якість кілець та котушкотримача відрізняється надійністю, оптимальною розстановкою та малою масою. Крім відмінного балансування і потужних показників, Tribal TX-4 13ft Intensity характеризується високою дальністю закидання - при тестуванні короповика була досягнута позначка 200 метрів! Для тих короп'ятників, які бажають купити далекобійне вудлище під великого коропа Трібал TX-4 стане одним із найкращих варіантів для побудови снасті.

                                                              

КільцяSic 50-16
Підкатегорія:Карпові Вудилища 
Артикул:TX413INT
Виробник:Shimano
Модель:TX-4
Тип вудлища:Карпове 
Довжина, м:3.96 
Вага, г:460 
Тест, lb:3.5 
Буд:Fast 
Кількість секцій:
Довжина транспортування, див:202 
Рукоятка (матеріал):EVA 
Кільця (матеріал):Sea Guide 
Країна виробник:Японія 

Videos(1)