Монтаж Вертоліт 2 шт. 55 см.

WORLD4CARP

w479

Новий товар

  • Матеріал Climax Lead Core Super Supple 35 Lb
  • Кольори: Оливковий
  • В упаковці 2 монтажу завдовжки 55 см.

More details

В НАЯВНОСТІ

103 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Монтаж Вертоліт 2 шт. 55 см.

Самий далекобійний монтаж. Завдяки тому, що вантаж кріпиться попереду оснастки досягається найбільша дальність закидання. Так само монтаж призначений для лову в глибокому мулу, завдяки тому що можна пересувати намистинки і вертлюг лідкором. Ви можете бути впевнені, що грузило заглиблюючись у мул не затягне за собою повідець з насадкою.

  • Матеріал Climax Lead Core Super Supple 35 Lb
  • Кольори: Оливковий
  • В упаковці 2 монтажу завдовжки 55 см.

Ще кілька років тому короп'ятники збирали монтаж вертоліт із обмеженого вибору розхідників. Це були доступні на той час такі елементи монтажу як відбійник для застібки, маленькі намистинки, швидкознімний вертлюг №4 з маленьким кільцем.




Такий монтаж мав дуже істотний недолік - відсутність нормального крутіння вертлюга навколо осі лідкора. Це було пов'язано з маленьким кільцем вертлюга.
Так само багато карполових нехтували основним принципом монтажу вертоліт - це крутіння повідця при польоті цієї коропової залишки. Такі рибалки робили повідці із плетеного повідкового матеріалу великої довжини. Така снасть у польоті перекручувалась.



Сучасний лов коропа не стоїть на місці і з кожним роком відбувається удосконалення оснасток. Завдяки цій еволюції звичайна донна снасть залишилася у минулому і її місце зайняв безпечний монтаж. Монтаж вертоліт не став винятком. Перше, що варто відзначити - заміна старого відбійника, його замінила Буферна намистина


в кінці буферної намистини є потовщення, яке дозволяє використовувати повноцінний вертлюг для вертольота, який має збільшене кільце. Це дозволяє без зусиль розкручувати повідець під час закидання.


Найреволюційніше рішення в сучасному монтажі гелікоптер стала нова Бусина для гелікоптера. У перших намистина стала більшою за розміром, це дозволило без проблем використовувати вертлюг для вертольота зі збільшеним кільцем. По друге в геометрії намистини є жолобок, який призначений для фіксації намистини на лідкорі за допомогою ПВА нитки. Адже часто короп'ятники стикалися з проблемою, що при приводні старі маленькі бусинки ковзали лідкором. Тепер проблему вирішено: після підв'язування ПВА ниткою бусинка залишається на своєму місці.




Завдяки новим елементам монтаж повністю змінив свій вигляд



Як уже зазначалося вище, монтаж вертоліт застосовується в основному у двох випадках: для сверхдальних закидів та при лові в глибокому мулу. Залежно від цих умов застосовуються коропові вантажі різної форми. Для далеких закидів застосовують вантажі Горизонт та Лонг Каст



Для лову в глибокому мулі застосовують грузила з більшою площею поверхні, найпопулярніші форми – грипу та камінь. При цьому потрібно відсувати намистинки подалі від грузила. Це забезпечить положення повідця над мулом, тоді як грузило поступово опускатиметься в мул.


На сьогоднішній день монтаж вертоліт є дуже популярним оснащенням, яке завоювало серця безлічі короп'ятників.