Пелець насадковий Dynamite Baits Drilled Marine Halibut Pellets 350 g

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Смак: Marine Halibut
  • Объем 0.35 кг
  • Диаметр: 8/14 мм

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 8 мм

185 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Пелець насадковий Dynamite Baits Drilled Marine Halibut Pellets 350 g

  • Смак: Marine Halibut
  • Объем 0.35 кг
  • Диаметр: 8/14 мм


Позиціонується виробником як насадка для лову великого коропа та сома, яка дуже ефективна у будь-яку пору року, але особливо в період, коли температура води суттєво піднімається. Для забезпечення зручності монтажу на волосся дана насадка вже має отвір і може бути використана як в одиночному вигляді, так і як частина комбінації з pop-up, або штучною кукурудзою. Крім того, цей пелетс може бути використаний у складі міксу, який подається в пакеті ПВА для того, щоб підвищити його харчову цінність.

Пелетс Dynamite Baits Pre-Drilled Pellets Marine Halibut виготовляється з високоякісного рибного борошна серії «Super G» з додаванням протеїну, екстракту печінки та зелених мідій, а також риби. Повне розчинення гранул у воді відбувається протягом дванадцяти годин, а завдяки зручній застібці упаковки набагато легше забезпечити їх збереження.

Marine Halibut Pellets - гранульована підгодовування, аналогічна за складом Marine Halibut Groundbait. Чудове підгодовування на основі рибного борошна найвищої якості «Super G» та риб'ячого жиру. Суміш багата амінокислотами та іншими компонентами, необхідними та корисними для великих коропів.

"Halibut" від Dynamite Baits - безумовно найкращий продукт на ринку. Незважаючи на це, фахівці компанії не зупинилися на досягнутому та з цього року покращили рецепт суміші. До складу додали протеїн та екстракт із зелених мідій та печінки.