Прикормка TRAPER GST MF Ваніль 1 кг

TRAPER

00246

Новий товар

  • Серія: GST method feeder
  • Смак: Ваніль
  • Вага: 1 кг

More details

В НАЯВНОСТІ

195 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Прикормка TRAPER GST MF Ваніль 1 кг

Сучасне високопротеїнове підгодовування з дуже різноманітною градацією інгредієнтів. Базовим елементом суміші є рибне борошно найвищої якості. До складу підгодовування також входять борошно зі злаків, олійних культур та надзвичайно ефективні екзотичні інгредієнти.



Для розчинення підгодовування достатньо невеликої кількості води. Навіть за мінімальної вологості суміш легко формується і відмінно прилипає до годівниці.

Підгодовування серії GST Method Feerder можна комбінувати один з одним, створюючи таким чином унікальний, неповторний, надзвичайно ефектний склад під час змагань. Для підвищення ефективності рекомендуємо додати метод Пеллет 4мм (до 20%) та консервовану кукурудзу (у дозі 3%)

Method Feeder прикомка для лову з флет годівницями. Розрахована для залучення багатьох видів коропових риб, переважно орієнтована на коропа. Спеціалізована суха підгодівельна суміш, розроблена польськими спортсменами. Збалансований склад кормосуміші має характерну фракцію, яка дозволяє досягти найбільш ефективної консистенції підгодовування під час роботи з методною годівницею.

Основними компонентами підгодовування виступають високо поживні компоненти у вигляді термооброблених зернових культур, олій, рослинного та тваринного борошна з великою часткою протеїну. 

  • Серія: GST method feeder
  • Смак: Ваніль
  • Вага: 1 кг