Бойли нейтральної плавучості Dynamite Baits Wafters Dumbells Source

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Вигляд: Wafters
  • Смак:  The Source
  • Розмір: 15/18 мм

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 18,0 мм

545 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли нейтральної плавучості Dynamite Baits Wafters Dumbells Source

Серія виготовлена ​​з тих же інгредієнтів, що Pop-Ups. Єдина відмінність - нейтральна плавучість, завдяки чому насадка природніше виглядає у воді. Насадка є збалансованою сама по собі без урахування ваги гачка та інших елементів оснастки. Hit n Run Pop-Ups активно діють як у теплій, так і в холодній воді, саме тому вони такі популярні в коропової риболовлі.

  • Смак:  The Source
  • Розмір: 15/18   мм

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Добре підходить для монтажів: "сніговик", chod rigs, також чудово працює як класичний плаваючий бойл.
  • Час роботи бойлів у воді – 24 години.

THE SOURCE - серія приманок із суміші 100%-их природних компонентів. Виготовлена ​​на основі пташиного корму та рибного борошна. Продукція серії відрізняється високим вмістом протеїну, а також секретних компонентів, що надають унікального аромату та смакових якостей. Має унікальну текстуру, отриману додаванням до складу меленої яєчної шкаралупи. Містить всі необхідні інгредієнти для залучення коропа. Чудово збуджує апетит. Перебуваючи у воді довгий час свої зберігає свої властивості і залишається привабливою для риби. Ця серія чудово зарекомендували себе серед професіоналів та любителів коропового лову.



Dumbell  - ця приманка у формі гантелі зроблена так само, як і звичайні готові бойли і при використанні точно тих же компонентів. Вони мають більшу площу поверхні ніж звичайні бойли, таким чином, втрата аромату та атракторів мінімізована. Для риби важче виплюнути приманку через таку форму, а також на водоймищах, де часто рибалять, риба буде менше налякана, оскільки вона ще не звикла до такої форми.


 
DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.

Videos(1)