Бойли плаваючі Fluro Pop-Ups & Dumbells Complex-T

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Вигляд: Pop-Ups & Dumbells
  • Діаметр: 10/15 мм
  • Смак: Complex-T

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15.0 мм

429 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли плаваючі Fluro Pop-Ups & Dumbells Complex-T



  • Вид: Pop-Ups & Dumbells
  • Диаметр: 10 / 15 мм
  • Вкус: Complex-T

ОСОБЕННОСТИ:

  • Хорошо подходит для монтажей: "снеговик", chod rigs, также превосходно работает, как классический плавающий бойл.
  • Время работы бойлов в воде - 24 часа.
  • В комплекте маленькая бутылочка с жидким ароматизатором





CompleX-T був створений з використанням інгредієнтів найвищої якості, включаючи Норвезьке рибне борошно марки LT94, пташиний корм Haith's та Robin Red, попередньо розщеплений екстракт печінки, спіруліну та дріжджі з високим вмістом нуклеотидів. З його м'якою відкритою текстурою для максимальної віддачі (просто покладіть кілька бойлів у склянку води та подивіться що відбувається) без штучних барвників та смаків.

CompleX-T - лінійка продуктів, розроблена спільно з Террі Херном, яка містить по-справжньому приголомшливий список компонентів, а також найпотужніші атрактанти для коропа, приправлені потужним амінокислотним комплексом, а також комплексом із семи основних вітамінів, і звичайно, фірмовою секретною добавкою від Террі Херна.


Однією з найважливіших переваг нової приманки є те, що відкрита текстура бойлів, утворенню якої сприяє введення в базовий мікс компонента Haith's CLO (Cod Liver Oil), дозволяє всім привабливим для риби натуральним інгредієнтам, таким як ферментована печінка, борошно з антарктичного криля та низькотемпературна рибна борошно LT-94, виділяти свої чудові атрактанти навіть за найнижчої температури води. Окремо слід зазначити, що всі ці поживні субстанції легко засвоюються організмом коропа навіть у найхолоднішу пору року.


Haith's® CLO (Cod Liver Oil) – не просто «перемелений пташиний корм», а спеціально розроблений компонент базового міксу для виготовлення бойлів. Цей інгредієнт, створений на основі суміші меленого маслянистого насіння з добавкою жиру печінки тріски, яєць та пряних екстрактів, значно збільшує харчову цінність та атрактивність базових міксів для виготовлення бойлів. Він збагачує склад білками та протеїнами, привносить корисні для риби жирні кислоти омега-3, покращує зв'язування суміші та текстуру майбутньої приманки. Містить близько 15,0% протеїнів та 12,5% жирів. Вміст Haith's CLO, що рекомендується, в міксі – до 25%.