Бойли плаваючі Multicolor (багатокольорові)

WORLD4CARP

Новий товар

  • Колір: Multicolor (червоний, жовтий, помаранчевий, білий, рожевий)
  • Діаметр: 8/10 мм.
  • Кількість: 75/45 шт.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 10,0 мм
  • 8,0 мм

130 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли плаваючі Multicolor (багатокольорові)

Як відомо, колір відіграє величезну роль у презентації насадки. Для створення потрібної Вам комбінації ми зібрали в одній баночці робочі кольори бойлів:

  1. Білий
  2. Рожевий
  3. Жовтий
  4. Помаранчевий
  5. червоний



Бойлы плавающие Multicolor (многоцветные)


Це дозволить підібрати насадку того кольору, яка найкраще приваблює рибу саме зараз. При виготовленні поп ап бойлів multicolor не використовувалися ароматизатори, тому бойли мають легкий запах базового міксу з нотами протеїнів.

Ця якість бойлів дозволяє за необхідності використовувати будь-який дип або бустер для надання потрібного аромату. За рахунок губчастої структури бойл здатний легко ввібрати ароматовану рідину і протягом довгого часу віддавати аромат у воді, тим самим ще більше пріввлекать рибу.

Ці чудові маленькі плаваючі бойли чудово працюють як одиночна насадка, в парі з міні-поп-апом іншого кольору або як яскрава підсадка зверху бойла з високою харчовою цінністю. Одним словом, ці поп-апи дають вам широке розмаїття для ідеальної презентації вашої насадки.

Ці плаваючі бойли також відмінно підійдуть для балансування інших насадок, створюючи насадку нейтральної плавучості або насадки, що повільно тонуть - це наддійова тактика, яка дивовижно працює як на найбільш запресованих водоймах з трофейною рибою, так і на популярних платних ставках.

Приваблива приманка, що має неперевершену плавучість. Бойли мають природний аромат базового міксу з додаванням стимуляторів апетиту. Бойли мають 5 різних кольорів для максимальної комбінаторики. Маючи губчасту структуру їх можна використовувати як самостійну приманку, так і в комбінації з вареними бойлами або насадковим пелетсом.

Бойли Pop-up нашої лінійки виготовлені з високоякісного білкового міксу з обов'язковим включенням відомого підсолоджувача (NHDC) та додатково посилені аттрактивними компонентами. Вони мають поруч необхідних характеристик, комбінація яких забезпечує стійкий харчовий сигнал.

!!! Бойли відмінно підходять для класичного донного лову коропа, а також флет фідера.

 

  • Колір: Multicolor (червоний, жовтий, помаранчевий, білий, рожевий)
  • Діаметр: 8/10 мм.
  • Кількість: 75/45 шт.

Набір цих характеристик чудово провокує рибу на клювання і допоможе досягти вагомих результатів навіть у водоймах з дуже низькою щільністю риби або в складних погодних умовах лову, за низької активності риби.