Бойли КАЛЬМАР ЖУРАВЛИНА насадочні довгорозчинні Grandcarp серія TACTIC, 100 г

GRANDCARP

Новий товар

  • Діаметр: 12 / 16/20 мм.                     
  • Смак: Кальмар-Журавлина
  • Упаковка: 100 г

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 12,0 мм
  • 16,0 мм
  • 20,0 мм

177 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли КАЛЬМАР ЖУРАВЛИНА насадочні довгорозчинні Grandcarp серія TACTIC, 100 г

  • Діаметр: 12 / 16/20 мм.                     
  • Смак: Кальмар-Журавлина
  • Упаковка: 100 г

Ці бойли мають високу аттрактивність і здатні принести досить швидкі клювання. У той же час у поєднанні з підгодівельними бойлами та іншими видами підгодовування серії TACTIC, що відрізняються досить високою поживністю, ці бойли здатні приносити стабільні клювання не тільки на коротких риболовлях, але і на рибальських сесіях тривалістю до трьох-чотирьох діб і навіть на спортивних турні.

Наші насадочні бойли мають схожий склад з аналогічними підгодівельними, але мають цілу низку важливих відмінностей. Як відомо, якнайкраще коропа залучають вільні амінокислоти, до яких надзвичайно чутлива його хеморецепторна система. Як амінокислотна добавка до складу бойлів включена амінокислота L-аланін в «ударній дозі» з оптимально підібраною концентрацією. Для того, щоб ще краще виділити насадкові бойли на тлі підгодовування, вони містять органічні кислоти. Органічні кислоти також дуже добре розпізнаються органами чуття коропа навіть у дуже незначних концентраціях.

З метою скорочення часу очікування клювання до складу бойлів включені інсайтанти (стимулятори схоплювання), а також активатори клювання.

Довгорозчинні бойли активно віддають у воду які у них привабники, але зменшуються у розмірах значно довше, ніж звичайні розчинні бойли. Для уповільнення розчинення бойлів ми використовуємо власну унікальну технологію, завдяки якій, перебуваючи у воді, зовнішня частина бойла поступово розм'якшується, набуває консистенції гелю і поступово відшаровується. Завдяки цьому довгорозчинні бойли "пилять" набагато менш інтенсивно, ніж звичайні розчинні і не привертають так сильно увагу дрібної риби.



.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР8, 10, 12, 14, 16 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіПылящие
СМАККальмар и Клюква
ВАГА100 г