Бойли КАЛЬМАР • ЖУРАВЛИНА прикормочні варені Grandcarp серія TACTIC Ø20 мм, 1 кг

GRANDCARP

BFC066

Новий товар

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Кальмар-Журавлина
  • Упаковка: 1 кг.

More details

В НАЯВНОСТІ

390 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли КАЛЬМАР • ЖУРАВЛИНА прикормочні варені Grandcarp серія TACTIC Ø20 мм, 1 кг

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Кальмар-Журавлина
  • Упаковка: 1 кг.



Бойли підгодівельні класичні серії TACTIC

Бойли серії TACTIC - це покращена серія наших бойлів, що мають високу атрактивність, але мають більш високу поживну цінність, ніж бойли серій CLASSIC та ATTRACT. Це дозволяє використовувати бойли серії TACTIC не тільки на коротких рибалках, а й на риболовних сесіях тривалістю до трьох-чотирьох діб і навіть на спортивних турнірах, де змагаються не тільки спортсмени, а й корми, що використовуються.

У серію входить чотири лінійки бойлів з різними ароматами та різним складом, що дозволяє рибалці вибрати ті з них, які оптимальним чином відповідають поточним потребам риби. Рецепт кожного виду бойлів унікальний та збалансований відповідно до потреб риби за складом амінокислот, жирних кислот, вітамінів, мінералів та інших компонентів. Завдяки цьому наші бойли мають високу харчову привабливість, вони легко і швидко засвоюються рибою. Кожен бойл виділяє у воду унікальний багатокомпонентний хімічний сигнал, що легко виявляється хеморецепторною системою риби. За рахунок того, що у складі бойлів є велика кількість сильних привабників різної хімічної природи (стимуляторів апетиту, натуральних екстрактів, рідких та сухих амінокомплексів, поліненасичених жирних кислот тощо), наші приманки показують стабільні результати, які слабко залежать від умов , що склалися в даний час і в цьому місці.

Класичні підгодівельні бойли, будучи занедбаними у водойму, починають активно «пити» воду, розм'якшуються і довго виділяють привабники, що містяться в них. Класичні підживлювальні бойли - незамінний засіб для утримання риби в зоні лову протягом тривалого часу. Склад наших класичних підгодівельних бойлів повністю пов'язаний зі складом інших продуктів відповідної лінійки (іншими видами бойлів, рідинами, сухими сумішами), завдяки чому ці продукти доповнюють один одного, і виникає синергетичний ефект їх роботи.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР20 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАККальмар и Клюква
ВАГА1000