Бойли КАЛЬМАР прикормочні варені Grandcarp серія CLASSIC Ø20 мм, 1 кг

GRANDCARP

BFC020

Новий товар

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Кальмар
  • Упаковка: 1 кг.

More details

В НАЯВНОСТІ

250 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли підгодівельні варені Grandcarp КАЛЬМАР серія CLASSIC Ø20 мм, 1 кг

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Кальмар
  • Упаковка: 1 кг.

Бойли КАЛЬМАР виготовляються за простим класичним, перевіреним часом рецептом з міксу класу фішміл. За рахунок виключення зі складу цих бойлів деяких дорогих компонентів нам вдалося зробити їх демократичними за ціною та доступними практично кожному короп'ятнику. Ці бойли ми спеціально розробили для шанувальників простих міксів. Єдині два компоненти, від використання яких ми не могли відмовитися – це комплекс ферментів та амінокислотний комплекс. Комплекс ферментів прискорює травлення риби, завдяки чому вона швидше переварить їжу і швидше повернеться в область, що підгодовується, за черговою порцією ваших бойлів. А амінокислотний комплекс допомагає збалансувати склад білкової частини бойлів щодо потреб риби.

Класичні підгодівельні бойли, будучи закинутими у водойму, починають активно «пити» воду, розм'якшуються і довго виділяють залучачі, що містяться в них, тому вони є незамінним засобом для утримання риби в зоні лову протягом тривалого часу.

Склад наших класичних підгодівельних бойлів повністю пов'язаний зі складом інших продуктів відповідної лінійки (іншими видами бойлів, рідинами, сухими сумішами), завдяки чому ці продукти доповнюють один одного, і виникає синергетичний ефект їх роботи. Для підвищення ефективності роботи бойлів ми рекомендуємо використовувати їх разом з іншими продуктами відповідної лінійки.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР20 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАККальмар
Розміри20 мм
ВАГА1000