Бойли варені Dynamite Baits Robin Red Hi-Attract, 1 кг

DYNAMITE BAITS

Новий товар

Бойли варені Dynamite Baits Robin Red Hi-Attract, 1 кг. Тонучі бойли з додаванням Robin Red - однієї з найвідоміших добавок.

  • Упаковка: 1 кг
  • Діаметр: 15/20 мм

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15.0 мм
  • 20,0 мм

805 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли варені Dynamite Baits Robin Red Hi-Attract, 1 кг

Robin Red – одна з найзнаменитіших добавок. Її використовують у бойлах та інших наживках по всьому світу. Але чому саме її? До складу добавки входить багато різновидів солодкого перцю, паприки та інших споріднених спецій. А якщо точніше, то олеосмоли паприки та перцю чилі творять дива у поєднанні з іншими складовими, у тому числі каротиноїдами з насіння та потужними стимулюючими маслами.



Robin Red складається з легких дрібних частинок, які добре плавають у товщі води та розчиняються з різною швидкістю, затуманюючи воду та залучаючи рибу. У складі цієї добавки також є частинки цукру, що тонуть, з мінералами і вітамінами, які можуть насичувати донний осад. Robin Red активно діє як у теплій, так і в холодній воді, саме тому він такий популярний у коропової риболовлі.

  • Смак: Робін Ред
  • Діаметр: 15/20 мм



 
DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.