Ліквід Dynamite Baits Robin Red Liquid 1 л

DYNAMITE BAITS

DY335

Новий товар

  • Вид: Ліквід
  • Смак:  Robin Red 
  • Упаковка: 1 л

More details

В НАЯВНОСТІ

875 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Ліквід Dynamite Baits Robin Red Liquid 1 л

Одна з найвідоміших добавок. Її використовують у бойлах та інших наживках по всьому світу. До складу добавки входить багато різновидів солодкого перцю, паприки та інших споріднених спецій. А якщо точніше, то олеосмоли паприки та перцю чилі творять дива у поєднанні з іншими складовими, у тому числі каротиноїдами з насіння та потужними стимулюючими маслами. 


Robin Red складається з легких дрібних частинок, які добре плавають у товщі води та розчиняються з різною швидкістю, затуманюючи воду та залучаючи рибу. У складі цієї добавки також є частинки цукру, що тонуть, з мінералами і вітамінами, які можуть насичувати донний осад. Robin Red активно діє як у теплій, так і в холодній воді, саме тому він такий популярний у коропової риболовлі.

Варіанти використання атрактанту нескінченні, він чудово підходить для замішування донного підгодовування, замочування пелетса, надання смаку пелетсу ​​та бойлам, замішування стік або спід-міксу. Цей атрактант успішно використовується для того, щоб створити вологу суміш для ПВА-стиків або для ПВА-пакетів. При цьому привабливість суміші посилюється, але розчинення ПВА не відбувається.

Характеристики:

  • Robin Red Liquid  – оригінальний атрактант, який так подобається коропові. Ідеально підходить для змішування з усіма принадами цієї серії. Посилює ефект приманювання.
  • Якщо Ви використовуєте цей ліквід для виготовлення бойлів та додавання до базових міксів, виробник рекомендує додавати 50 мл на 1 кг базової суміші.
  • Об'єм: 1 л.

 


 
DYNAMITE BAITS – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.