Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Monster Tiger Nut

DYNAMITE BAITS

Новий товар

Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Monster Tiger Nut  тверді насадочні бойли, які були розроблені для лову на довгих сесіях. Така приманка залишається активною на волосяному монтажі до 48 годин!

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15 мм
  • 20 мм.

545 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Monster Tiger Nut

тверді насадкові бойли, які були розроблені для лову на довгих сесіях. Така приманка залишається активною на волосяному монтажі до 48 годин! І вам не потрібно додатково сушити бойли, щоб зробити їх твердішими.

При цьому структура бойлів залишилася досить м'якою, щоб проколоти їх монтажною голкою без просвердлювання. Така приманка актуальна у водоймах з великою кількістю раків, які можуть пошкодити приманку або у водоймищах, де основною їжею для коропа є твердий корм, наприклад, черепашка.

 

Характеристики:

Monster Tiger Nut  - бойли виготовлені з мелених тигрових горіхів, борошна тигрових горіхів та молока тигрових горіхів, що містять багато натурального цукру. Завдяки використанню тигрових горіхів як основного інгредієнта, ці бойли містять незамінні амінокислоти, такі як лізин, а також необхідні вітаміни та мінерали.

Містять ексклюзивну ванільну добавку для посилення смаку та добавку із всесезонних атрактантів. Мають потрібний коефіцієнт розчинності незалежно від температури води. Також мають нове червоне забарвлення, що змивається, і доданий фруктовий підсилювач смаку.

  • Час роботи у воді: до 48 годин.
  • Діаметр: 15/20 мм.