Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Crave

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Час роботи у воді: до 48 годин.
  • Діаметр: 15/0 мм.
  • Смак:  Crave

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15 мм

354 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Crave

Dynamite Baits Hard Hook Baits – тверді насадочні бойли, які були розроблені для лову на довгих сесіях. Така приманка залишається активною на волосяному монтажі до 48 годин! І вам не потрібно додатково сушити бойли, щоб зробити їх твердішими.

При цьому структура бойлів залишилася досить м'якою, щоб проколоти їх монтажною голкою без просвердлювання. Така приманка актуальна у водоймах з великою кількістю раків, які можуть пошкодити приманку, або у водоймищах, де основною їжею для коропа є твердий корм, наприклад черепашка.

Характеристики:

THE CRAVE - серія приманок із суміші 100%-их природних компонентів. Виготовлена ​​на основі пташиного корму та рибного борошна . Продукція серії відрізняється високим вмістом протеїну, а також секретних компонентів, що надають унікального аромату та смакових якостей. Містить у собі всі необхідні поживні речовини та мінерали. Ця серія чудово зарекомендували себе серед професіоналів та любителів коропового лову.

 

Однією з першорядних причин випуску цієї серії на рибному борошні став той факт, що виробнику цілком випадково вдалося отримати велику кількість деяких специфічних атрактантів лосося і креветки, які багато років застосовувалися з великим успіхом у найвидатніших рибалок. Саме екстракти лосося і креветки відрізняють цю лінійку від решти лінійок, заснованих на рибному борошні.

  • Час роботи у воді: до 48 годин.
  • Діаметр: 15/0 мм.