Бойли варені Dynamite Baits Hot Fish & GLM, 1 кг

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Діаметр: 15/18 мм
  • Упаковка: 1 кг

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15.0 мм

522 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли варені Dynamite Baits Hot Fish & GLM, 1 кг

Тонучі бойли англійської компанії "Dynamite Baits" (Динаміт Бейтс). Виготовлені на основі унікального рибного борошна з додаванням новозеландських зелених мідій "GLM", добавки Haiths Robin Red, борошна тунця та суміші натуральних спецій із порошком часнику. Рецептура бойлів розроблена та випробувана спільно з екс чемпіоном світу з коропової ловлі Еміром Каро.

Мають тверду структуру, сильний пряний рибний аромат та темний природний зелений колір.

Однією з першорядних причин випуску цієї серії на рибному борошні став той факт, що виробнику цілком випадково вдалося отримати велику кількість деяких специфічних атрактантів лосося і креветки, які багато років застосовувалися з великим успіхом у найвидатніших рибалок. Саме екстракти лосося та креветки відрізняють цю лінійку від усіх інших лінійок, заснованих на рибному борошні

  • Діаметр: 15/18 мм
  • Упаковка: 1 кг


 
DYNAMITE BAITS – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.