Бойли насадочні Тандем АНАНАС 20→14 мм

GRANDCARP

BBT003

Новий товар

Насадка Тандем - це варений бойл у розчинній оболонці. Таке рішення відразу після закидання дозволяє використати значне перевагу розчинних приманок - швидке активне залучення уваги риби завдяки максимально швидкій віддачі  бойлом  приваблюючих  речовин.

More details

В НАЯВНОСТІ

196 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадочні Тандем АНАНАС 20→14 мм

  • Об'єм: 100 г
  • Діаметр: 20→14 мм

Насадка Тандем – це варений бойл у розчинній оболонці. Таке рішення відразу після закидання дозволяє використовувати значну перевагу розчинних приманок - швидке активне привернення уваги риби завдяки максимально швидкій віддачі бойлом приваблювальних речовин і деякому анімаційному ефекту від "пилення" насадки.

Щоб максимально посилити ефект, що приваблює, оболонка бойлів Тандем активно розчиняється, створюючи навколо внутрішнього вареного бойла кільце дрібних атрактивних частинок, які виконують роль своєрідного стику. Це дає можливість за необхідності виконання наддальних закидів використовувати бойли Тандем без ПВА стиків.

Разом з цими бойли Тандем дозволяють не виконувати занадто часті перезакидання, коли це не бажано (наприклад, при цілеспрямованому лові трофейної риби, або лові в завезення на великих дистанціях), оскільки після розчинення оболонки на волоссі залишається звичайний варений бойл ще й додатково виділений, завдяки залишкам розчинної оболонки.

Також бойли Тандем є однією з найкращих насадок, якщо ви змушені ловити на смердючому мулі. Поки розчиняється оболонка, ці бойли зовсім не вбирають сторонні запахи, а після її розчинення залишаються дещо захищеними за рахунок залишків оболонки.

Крім того, до складу цих бойлів входять одна-дві вільні амінокислоти з числа найбільш залучають коропа в «ударній дозі» з оптимально підібраною концентрацією.

Таким чином насадки Тандем поєднують у собі всі переваги розчинних і варених бойлів, залишаючись вільними від їхніх недоліків.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР20→14 мм
СпеціалізаціяКороп
Особливостіварений бойл у розчинній оболонці
СМАКАНАНАС
ВАГА100 г
КРАЇНА ВИРОБНИКУкраїна
ВИРОБНИКGrandcarp