Коропова котушка Shimano Ultegra 5500 XTD

SHIMANO

Новий товар

Коропова котушка SShimano Ultegra 5500 XTD. Довгоочікувана середньо-бюджетна коропова котушка Shimano Ultegra 5500 XTD поєднує в собі всі якості, необхідні в умовах сучасного карпфішингу, з неперевершеною якістю Shimano. Іде в комплекті з ред'юсерами на різні типи лісок.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 5500

8 602 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Коропова котушка Shimano Ultegra 5500 XTD

Новинка з каталогу котушок Shimano 2017 року, яка однозначно заслуговує на увагу. Будучи середньо-бюджетною коропової котушкою, Shimano Ultegra 5500 XTD відповідає всім умовам сучасного лову коропа.

Компактний чорно-матовий корпус приховує якісну внутрішню механіку котушки, що забезпечує безперебійну роботу системи та чудово рівне укладання волосіні. Котушка Shimano Ultegra 5500 XTD створена за опорним принципом розташування підшипників X-Ship, що разом із системами регулювання укладання Super Slow Oscillation і Aero Wrap-2 дозволяє успішно боротися з рибою важкої ваги. Незважаючи на порівняно мінімальний розмір котушки, вона здатна забезпечити трофейний улов. Завдяки фронтальному гальму котушка здатна переключиться в режим вільної шпулі практично миттєво - рибалок може розпочати боротьбу з коропом після клювання за неповний оборот фрикційного баранчика.

Котушка Shimano Ultegra 5500 XTD відмінно підійде великій кількості рибалок (особливо любителів коропа), її параметри, разом з адекватною ціною, роблять її ідеальною парою для популярних коропових вудилищ сучасності. Котушка прагне дати широку варіативність, що знайшло відображення як в її технічних характеристиках, так і в комплектації: 2 запасні шпулі і 4 надшпульних ліскових редьюсера поповнять арсенал якісних снастей рибалки і дозволять застосовувати різні типи лісок. Продукт високих технологій, виконаний з якісних матеріалів, послужить рибалці протягом тривалого терміну в умовах мінімального догляду. Загалом, котушка середнього бюджету від Shimano виправдовує очікування та рекомендована до ознайомлення.

Вага

500

Передатне співвідношення

5,3:1

Лісоємність

0,35mm/290m

Запасна шпуля

дві, алюмінієві

Оборот ручки, див:

105

Тип фрикціону:

передній

Тип

Безінерційна